Élmény ez a Napos Oldal (galéria)
Kultúra

Élmény ez a Napos Oldal (galéria)

Fergeteges hangulatú koncertet adott péntek este a Ben Joe Bárban Kiskunhalas egyik legújabb zenei formációja, a Napos Oldal Zenekar. A muzsikusok kipróbált, rutinos, nem mellesleg kiváló mesterei a hangszereiknek, de ebben a felállásban még sohasem játszottak együtt. A közönséget elnézve és saját vizuális és audioélményeinket felidézve, sok kellemes pillanatot szereznek még nekünk az együttes tagjai.

Belényi Gábor ötlete nyomán alakult meg a Napos Oldal zenekar. A kiváló basszusgitáros olyan zenekart álmodott, amely szórakoztatja a közönséget és remek bulikat csinál. Nos, Gábor kezdeményezése és elképzelése célba talált, erről sokan meggyőződhettek már az elmúlt hónapokban, legutóbb éppen pénteken este, a Ben Joe Bárban.  A helyiség teljesen megtelt a kilenc órás kezdésre. A Napos Oldal (Szarvas Panni ének, Csapai Szabolcs ének, Jáger Szabolcs dob, Belényi Gábor basszusgitár, Kis Dávid szólógitár) fergeteges hangulatot csinált rövid időn belül. Az ülő, álló publikum pedig tapssal, sok mosollyal, énekkel, bólogatással nyilvánították ki, hogy kiváló az, amit látnak, hallanak.

A repertoár változatos, dinamikus és folyamatosan bővül. A Wellhello, a Honeybeast, az Earth Wind & Fire, a Kool and The Gang tökéletes szimbiózist alkot, a produkció így válik teljessé. Amikor játszik a zenekar, azt veszi észre a jelenlévő, hogy együtt él a zenével.  A fotós, operatőr is átveszi a ritmust, igyekszik figyelni a munkájára, ugyanakkor bulizik is. A közönség hálás volt, a hely pedig tökéletes díszletet adott egy kiváló produkcióhoz. Élmény volt a Napos Oldal! (További részletek immáron hanggal és mozgóképpel a csütörtök esti Kulturképben.)

Még több cikk

Horgolt babák

Horgolt babák