Élő, netes tehetségkutatóban szurkolhatunk Bencének
Kultúra

Élő, netes tehetségkutatóban szurkolhatunk Bencének

A kiskunhalasi Gusztos Bence jelenleg Angliában él feleségével és kisgyermekével. A kialakult vírushelyzet miatt az utóbbi napokat ő is a lakásban volt kénytelen tölteni. Mivel egyik kedvenc időtöltése a zenélés, odahaza is sokszor előkerül a hangszer. Kapóra jött neki az egyik legismertebb hazai YouTube csatorna pályázata, ahol a karantén miatt otthon lévő énekeseket, zenészeket szólított meg egy versennyel. Bence ma este 7-től élőben muzsikál majd több százezer online nézőnek.

„Jelentkezz a K-faktorba! A karantén tehetségkutatónk most szombaton 19:00-kor lesz élő Youtube adásban, és te is bekerülhetsz! Ha tudsz énekelni, zongorázni, gitározni, beatboxolni, vagy bármilyen zenével kapcsolatos produkciód van, és azt élőben, otthonról elő tudod adni, akkor te vagy a mi emberünk! Ha bekerülsz, szombat este élőben is előadhatod a műsorunkban!"

Ezt a felhívást tette közzé a Pamkutya formáció, akiknek a YouTube csatornáját közel 1.200.000 ember követi. A halasi Gusztos Bence is jelentkezett, a szervezők pedig beválogatták a legjobbak közé, ami azt jelenti, hogy ma 19 órától szurkolhatunk neki a számítógépek, okostelefonok előtt ülve.

- Hirtelen jött az ötlet, úgy gondoltam veszteni valóm nincs! Eléggé izgulok, hiszen Magyarország egyik legkövetettebb YouTube csatornáján fogom élőben játszani a saját dalom! Szavazzatok és szorítsatok! - mondta megkeresésünkre Bence, aki a Lélekjelenlét című dalával szerepel majd az internetes versenyen.

A Pamkutya formáció két tagja