Érdekes kulturális programok
Kultúra

Érdekes kulturális programok

Az elkövetkező napokban is hasznos időtöltésre nyújt lehetőséget Kiskunhalas. Tekintse meg a programkínálatot!

Sok hasznos információ várja a résztvevőket. Január 18-án, délelőtt 10 órakor kezdődik az V. Halasi Civil Konferencia. A helyszín a Csipke Hotel konferenciaterme. Az adózásról, a statisztikai adatszolgáltatásról és pályázatokról szólnak az előadások.

Kiskunhalas idén is rendhagyó módon ünnepli A magyar kultúra napját. A megszokottól egy nappal hamarabb, január 21-én, hétfőn várják az érdeklődőket a Közösségek Házában. A program 18 órakor kezdődik a szabadkai Szab-way társulat előadásával, akik Karádi Katalin életéről, munkásságáról szóló estjüket mutatják be Kalmár Zsuzsa színművész főszereplésével.

Tavaly népszerű volt és 2019-ben is folytatódnak a Bábos mesék. A Szivárvány Bábszínház várja játékos foglalkozásokra a gyermekeket. A helyszín továbbra is a Martonosi Pál Városi Könyvtár lesz. A soron következő találkozót január 22-én, kedden délután 4 órakor tartják.

A Forrás Új Tükör Klub programjai is folytatódnak. Január 25-én 18 órakor kerül sor a Sétáló utcai Közösségek Házában Farkas Róbert és Fodor Imre élménybeszámolójára. A két halasi férfi végigcsinálta az El Camino túrát. Kalandjaikról mesélnek majd a hallgatóságnak, és persze a fotóvetítés sem marad el.

Még több cikk

Gvendolin papírszívei

Gvendolin papírszívei

Virágkehelyben

Virágkehelyben