Ezt egy életen át kell játszani…
Kultúra

Ezt egy életen át kell játszani…

Több százan jöttek el pénteken kora este az Adventi Főtér következő programjára. Aki ott volt, nem csalódott, a Welcome zenekar rövid koncertje után Hevesi Tamás állt színpadra. A Welcome és az énekes néhány héttel ezelőtt már játszott együtt, most megismételték azt a fellépést. Hevesi Tamás személyisége, énekesi kvalitásai, valamint a muzsikusok zenei tudása garancia volt a sikerre.

A Welcome zenekar ritkán játszik délután öt órakor, a számukra kissé szokatlan időpontban is magasra tették a zenei lécet az Adventi Főtéren. A nem éppen ideális időjárás körülmények között adtak egy bő félórás koncertet, amelyben igyekeztek minden műfajt megmutatni az egyébként közel 24 órányira nyúló repertoárjukból.

Hevesi Tamás már játszott együtt a zenekarral az együttes 30 éves jubileumi koncertjén. Most szinte régi ismerősként üdvözölték egymást, Tamás egyserűen csak zenészbarátaiként emlegette a muzsikusokat. Ahogy múltkor, most is néhány perces megbeszélés elegendő volt és indulhatott show. A színpad előtti terület megtelt, több százan jöttek el.

A koncerten felcsendült Hevesi Tamás valamennyi jelentős dala, a számok közötti szellemes, személyes felkonfok pedig tovább emelték a fellépés színvonalát.

Megtudtuk, hogy Miénk a világ, hogy Zötyög az élet, de mindig kell a Csíkos napernyő és azt is, hogy ezt az egészet Egy életen át kell játszani. Egy dal erejéig megidézték az LGT-t is, a fináléban pedig Tamás leült a zongora mögé, hogy mindenki emlékezzen Jeremyre is.

Remek koncert volt, ezt tényleg egy életen át kell játszani…

Az Adventi Főtér szombaton folytatódik, 15:30-tól a Pont Karaokeversenyének döntősei énekelnek, 17 órától pedig a T-Band muzsikál.