Fehér Tone Fesztivál sztárfellépőkkel
Kultúra

Fehér Tone Fesztivál sztárfellépőkkel

Fesztiváli hangulat uralkodik Kunfehértón. A háromnapos rendezvény július 18-án startolt népszerű fellépőkkel, zenekarokkal. A közönséget a nagyszínpadon és a víziszínpadon egyaránt várták és várják programok.

Három nap, két színpad, strand és fesztivál – ezt kínálja az üdülőtelepülés a látogatóknak. A rendezvény alkalmával élő koncertek és lemezlovasok szettjei várják a közönséget Kunfehértón.

Jéger Dorottya – Margo: - Budapestről indultunk. Kicsit több mint egy éve alakítottuk a zenekart, és már el is készült az első lemezanyagunk. Megnyertük a Fülesbagoly Tehetségkutatót. Ennek kapcsán vagyunk itt.

Bihari Márton – Margo: - Nincs külön műsorunk fesztiválra meg klubkoncertre. Egyelőre nagyjából ugyanazt játsszuk mindenhol. Annyi a különbség, hogy a klubkoncert kisebb közönségnek szól, itt viszont bármilyen ember előfordulhat.

Marsalkó Dávid – Halott Pénz: - Azt gondolom, az élő zenének az a nagyon nagy varázsa, hogy hosszú távon egy koncertzenekar rengeteget tud formálódni és fejlődni. Sokat változtattunk az elmúlt hat-hét évben egy-egy dalon. Változott a hangszerelés. Változott a látvány. Sokat változott az is, mi az íve egy koncertnek. Ebben rengeteg variáció, rengeteg lehetőség van. Ez nagyon izgalmas, ebben rengeteg a kihívás.

DJ Venom – Halott Pénz: - Számunkra a nyári időszak nyújtja a legtöbb elfoglaltságot. Igazából az hajt minket hétről hétre, hónapról hónapra, hogy próbáljunk még jobb koncerteket csinálni, még jobban odatenni magunkat a próbákon. Folyamatosan születnek az átdolgozások egy-egy dalból.

Kéri András – Brains: - Minden évben az a koncepció, hogy toljuk és kijöjjünk valami újdonsággal, minden önálló koncert legyen egy esemény. Minden koncertnek van üzenete, specialitása. Idén is több extrával készültünk. A következő nagy dobás egy lemez lesz, ami szeptemberben fog megjelenni a Budapest parkos évzáró bulinkra.

Pixa: - Mindig az adott helyszínen döntöm el, milyen sorrendben meg hogy fogom nyomni a számokat. Nyilván felcsendülnek a saját zenéim, de mindig a közönségtől függ, hogy milyen irányba viszem el a bulit. Lehet durvább, ugrálósabb vagy lötyögősebb. Kunfehértón mindenre vevők. Tavaly is így volt. Tavaly a víziszínpadon léptem fel, az is bitang jó volt.

Qka MC – Animal Cannibals: - Örülök annak, hogy nem jégre tettek minket, hanem csak vízre. Ugyanaz az anyag, csak más halmazállapotban. Víziszínpadon még nem lépett fel az Animal Cannibals a világtörténelemben. Rendhagyók lettünk nagyon.

Ricsipi – Animal Cannibals: - Sok szempontból közel áll a szívünkhöz ez a fesztivál. Ez egy igazi családi bulis hely, ahol az emberek ruhában bemennek a vízbe. Itt mindenki szeret mindenkit.

A Fehér Tone Fesztiválról további beszámolóink augusztusban a Halasi Tükörben és a Halas TV adásaiban lesznek elérhetők.