Felső-fokú jelmezes buli
Kultúra

Felső-fokú jelmezes buli

Kitett magáért a Kiskunhalasi Felsővárosi Általános Iskola közössége. Farsangi bulijuk megmozgatott kicsiket és nagyokat. Aki csak tehette, tudása legjavával igyekezett színesíteni a farsangi forgatagot és emelni a buli hangulatát.

A rendezvény résztvevőit február 7-én délutánra várták az oktatási intézménybe. A tornacsarnok adott otthont a műsornak, a termek pedig tanítás után új funkciókat kaptak. Kreatív sarokká vagy büfévé alakultak, kiállításnak adott otthont a folyosó. A programról és a célokról Dósáné Lovas Hedvig pedagógus nyilatkozott.

- A legjobban várt időszak a farsangé. A gyerekek már hetekkel korábban arra készülnek, hogy megmutassák magukat. Rengeteget dolgoznak. A közös készülődés rendkívül fejleszti az osztályközösséget. A farsang a legjobb lehetőség arra is, hogy a pedagógusok, szülők mennyire jól együtt tudnak működni. Azt is megmutatjuk, hogy iskolánk ragaszkodik a hagyományokhoz, mindezt ötvözve a modern, innovatív technikákkal – fogalmazott Lovasné Dósa Hedvig.

A Felsővárosi-iskola farsangi műsoráról további részletek a Halasi Tükör hetilap február 12-i számában és a Halas Televízió február 13-i Kultúrkép műsorában.