Filmslágerek halasi módra (galéria)
Kultúra

Filmslágerek halasi módra (galéria)

Néhány perccel ezelőtt ért véget a Kiskunhalasi Városi Fúvószenekar nagyszabású előadása. Folytatván a tavaly megkezdett utat, a zenészek ma este is filmslágerekkel álltak közönség elé.

2017-ben indult útjára városunkban a Fúvósok a pódiumon előadássorozat a Kiskunhalasi Városi Fúvószenekar jóvoltából. A halasi muzsikusok akkor különböző tematikus esteket szerveztek. A legnagyobb sikere a mozislágereket bemutató estjük volt, ezért úgy határoztak, hogy folytatják a sorozatot.

A Movie Night címre keresztelt program részeként az elmúlt egy évszázad legmeghatározóbb filmbetétdalait hallhatta a publikum. A hangszereken keresztül James Bond, A kis hableány, Darth Vader és Mary Poppins is tiszteletét tette ma Kiskunhalason.

A programra két vendégművészt is meghívtak az állandó szereplők. Schindler Regina zongorázott, míg Kurcz Szandi énekhangját csillogtatta meg. A 23. James Bond film, a Skyfall főcímdalát adták elő közösen a fúvószenekar tagjaival. A közönség szűnni nem akaró vastapssal köszönte meg a produkciót.

A siker most is vitathatatlan volt, így nem kérdéses, hogy a fellépők folytatni szeretnék a sorozatot. Addig is az érdeklődők megtekinthetik a mostani koncert legérdekesebb pillanatait a Halas Televízió Kultúrkép magazinjában.

Szöveg-fotó: Szőri Attila