Gőzerővel készülnek az újévi koncertre
Kultúra

Gőzerővel készülnek az újévi koncertre

2020-ban, csakúgy, mint az elmúlt években is, az Újévi koncerttel indul a kulturális programok sora, Kiskunhalason. Január 2-án, csütörtökön a Halas Concert Band vendégelőadók kíséretében szórakoztatja majd a közönséget.

A koncert próbái már hosszú ideje zajlanak. A Halas Concert Band tagjai a két ünnep között sem tétlenkedtek, a rendezvény helyszínén, vagyis a Dékáni Sportcsarnokban több alkalommal is végigjátszották az Újévi koncert teljes repertoárját.

A programban klasszikus darabok és modern slágerek is szerepelnek. Többek között Csajkovszkij, Gordon Stout és Kálmán Imre szerzeményei is felcsendülnek majd az est során, de az ABBA slágerek sem hiányozhatnak a műsorból.

A Halas Concert Band zenészei mellett az Újévi koncerten közönség elé áll még a Halas Jazz Band Frank Noémivel kiegészülve, valamint a Kiskun Táncegyüttes is készül egy látványos összeállítással.

A hagyományoknak megfelelően, ezen az eseményen mondja el Fülöp Róbert polgármester újévi köszöntőjét, és itt adják majd át Az év vállalkozója díjat is.

A 2020-as Újévi koncert január 2-án, csütörtökön 18 órakor kezdődik a Dékáni Sportcsarnokban.