Halasi programajánló
Kultúra

Halasi programajánló

Szerencsére nincs hiány kulturális programokból Kiskunhalason. Az elkövetkező napokban is lesz miből válogatni.

Gulyásfesztivál

Amíg a szakácsok főznek, a vendégeket kulturális műsor várja. Április 14-én, szombaton 9 órakor kezdődik a 8. Sóstó gulyásfesztivál. Többféle program színesíti a főzőversenyt. Figura Ede zenés interaktív gyermekműsorral készül, de fellép a szivárvány bábcsoport is. A jó hangulatról többek között a Halasi Népdalkör, a Mélykúti Vadvirág Tánccsoport, a Szilaj citerazenekar, a Blues Boots Zenekar és a ManDisco Team gondoskodik. De fellépnek a Halas Fitness Egyesület és a GrandUp Kids tánccsoport tagjai is.

Fazekas tanfolyam

Április 14-én, szombaton agyagozásra várja a gyerekeket a Motolla Kézműves Műhely. A foglalkozás délután 3 órakor kezdődik a Végh-kúriában. Április 28-án pedig textilfestés, batikolás és szitanyomás várja a kézműveskedőket.

Forrás klub

Április 17-én folytatódik a Forrás - Új Tükör Klub találkozás művészekkel, című sorozata. Ezúttal Leskovszki Albert, a Leskovszki Hangszergyűjtemény alapítója és Szilágyi Áron dorombművész lesz a klub vendége. A program jövő kedden 18 órakor kezdődik a Sétáló utcai Közösségek Házában. A belépés díjtalan.

Kovács Kati koncert

Már most érdemes beírni a naptárakba, hogy április 26-án este 7 órától Kovács Kati koncert lesz Halason, a református templomban. A népszerű énekesnő a Benjámin Szociális Intézmény javára szervezett koncert előadója lesz.

Hozzászólás (0)