Halason forgatta a klipjét a Rómeó Vérzik (galéria)
Kultúra

Halason forgatta a klipjét a Rómeó Vérzik (galéria)

Baráti szálak fűzik Kiskunhalashoz, pontosabban Gál Dezsőhöz és Luncz Anitához a felvidéki Rómeó Vérzik zenekart. Az idén 25 éves együttes úgy döntött, hogy az ősszel megjelenő nagylemezének előfutáraként egy klipet készít, mégpedig városunkban. A Hungarian Stage Rental telephelyén, hat méteres magasságban, egy épület tetején valósult meg a forgatás, a szakma legjobbjának, Galler Andrásnak, Indiánnak az irányításával.

Ahogy Gál Dezső megfogalmazta: hasznosan szerették volna eltölteni a koronavírus miatt kialakult koncertmentes időszakot. A Hungarian Stage Rental jelentős hang-, fény- és színpadtechnikai szolgáltatója a Kárpát-medence szórakoztatóiparának. Szinte a kezdetektől baráti viszont ápolnak az idén 25 éves Rómeó Vérzik zenekarral. - Persze, hogy ők jutottak először az eszünkbe. Egy féktelen mulatozásból lett klipforgatás helyszíne volt a vállalkozás telephelye - mondta Gál Dezső.

Hat méteres magasságban, egy épület tetejére, daru segítségével került fel a fénytechnika, a felviédéki zenekar pedig két napra Kiskunhalasra költözött. A Rómeó Vérzik új lemeze várhatóan ősszel jelenik majd meg, ehhez készült egy klip városunkban. Rendezőnek sikerült megnyerni a szakma legjobbját, Galler András, Indiánt. Munkáját halasi fiatalok segítették, a végeredményt hamarosan láthatják majd. A forgatás kulisszatitkaiba engedünk betekintést a csütörtök esti Kultúrképben.

Gál Dezső, Kovács Kopi Koppány és Luncz Anita