Halasra jön Opitz Barbi
Kultúra

Halasra jön Opitz Barbi

Három éve van jelen a hazai könnyűzenei életben Opitz Barbi. Ő lett a közönségszavazatok alapján a népszerű televíziós műsor, az X-Faktor 2016-os szériájának legjobb énekese. Megnyerni egy országos tehetségkutató versenyt igazán nagy szó. Ha hozzátesszük, hogy valaki ezt tizenévesen éri el, akkor még inkább elismerésre méltó. A népszerű előadó hamarosan Kiskunhalason lép fel.

Opitz Barbival december 7-én 18 órakor találkozhat a helyi közönség az Adventi főtéren a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. szervezésében. Az énekesnő pályája indulásáról a következőképpen nyilatkozott.

- Felköltöztünk Budapestre. Megszoktam a nyüzsgést, lassan sikerült. Azért a szívem visszahúz Szabolcsba, és örülök, hogyha ott lehetek. Csak nagyon kevés időm van arra, hogy hazamenjek huzamosabb időre. Sorra jönnek a felkérések. Egy nagy álmom vált valóra azzal, hogy megnyertem egy országos méretű tehetségkutató versenyt, az X-Faktort. Rengetegen megismernek, ha megyek az utcán. Bárhol járok, mindig nagyon sokan kifejezik a pozitív véleményüket.

Barbi vegyes összeállítással jár fellépni. Első saját dala, a Végem máig nagy siker, melyet követett a többi. Nagy kedvenc a közönség körében a Nincs az a pénz, a Nincs több romantika. Az énekesnő klipjei többmilliós nézettséget értek el a világhálón.

- Burai Krisztián, a zeneszerzőm írta a Végemet. Azt szeretném, hogy időről időre még jobb dalokkal, klipekkel álljak elő. Szeretném, hogy sok emberhez eljusson minden, ami megjelenik tőlem. Szeretném, ha a továbbiakban is felfelé ívelne a karrierem. Mindenhol szeretem a közönséget, mert ők is szeretnek engem.

Még több cikk

Klubest a malomról

Klubest a malomról

Apa-lánya örömzene

Apa-lánya örömzene

Jazz szombat a főtéren

Jazz szombat a főtéren