Ki lesz 2018-ban az Év hangja Kiskunhalason?
Kultúra

Ki lesz 2018-ban az Év hangja Kiskunhalason?

Idén már tízedik alkalommal rendezi meg a Halas Televízió a Pont Karaokeversenyt. Az évek során a verseny bőven kinőtte magát, így a helyi nevezők mellett szinte az ország egész területéről szoktak regisztrálni az énekesek. A hétvégén megrendezett előválogató alapján a mostani mezőny is nagyon erős lesz.

2009 óta minden októberben összemérik tudásukat a leglelkesebb karaokeénekesek a Halas TV stúdiójában. Szombaton délután már a 10. verseny előválogatója zajlott. A kiskunhalasi és környékbeli énekesek mellett ebben az évadban volt jelentkező a fővárosból, de Szegedről, Szigetszentmiklósról, Hajdúböszörményről és Debrecenből is érkeztek előadók, akik mind a fődíjért szálltak versenybe.

Az első fordulón mindenkinek egy rövid részletet kellett előadnia versenydalából, ami alapján a zsűri és a műsor szerkesztői eldöntik, ki kerülhet be a verseny döntőjébe, aminek televíziós felvétele október 14-én, vasárnap lesz.

A döntősök névsora a szerdán megjelenő Halasi Tükör hetilapban lesz először olvasható, ezt követően pedig itt, weboldalunkon is közzétesszük a neveket. A verseny tétje nem kicsi, hisz értékes nyeremények várnak ebben az évadban is a nevezőkre.

fotók: Bereczki Zsolt