Programok a városban
Kultúra

Programok a városban

Ha Ön is szívesen kimozdulna otthonról, de nem tudja, milyen programok lesznek a városban, most adunk néhány remek tippet az elkövetkező napokra.

Alakítsunk ki jó szokásokat! Ez a mottója a Szilády Áron Református Gimnázium most szombaton megrendezésre kerülő egészségnapjának. A változatos tematikában szerepel többek között zöldség- és gyümölcsszobor készítés, ki lehet próbálni jó néhány mozgásformát, lesznek előadások a helyes, kiegyensúlyozott táplálkozásról és a drogok veszélyeiről, a halasi Egészségfejlesztési Iroda pedig ingyenes méréseket biztosít a résztvevőknek.

Április 24-én hagyják el téli szálláshelyüket a kiskunhalasi házi bivalyok. Az állatok gazdája, Fehér Péter délután két órakor kezdi meg a hajtást Felsőszállásról. A tervek szerint az állatok délután fél négyre érkeznek meg a Csetényi Parkba, ahol egészen őszig lehet majd látogatni a város patás kedvenceit.

Április 28-án folytatódik a Kiskun Népművészeti Egyesület kézműves foglalkozássorozata a Végh-kúriában. Ezen a napon a textilfestés lesz a fő témakör. A 15 órakor kezdődő eseményen a résztvevők megtanulhatják a batikolás és a szitanyomás folyamatát, a kész alkotásokat pedig haza is vihetik a készítők.

Ezen a héten indult és az elkövetkező 10 hétben várja a lelkes halasiakat a Közösségek Házában a Kreatív Mozgásos Önismereti Csoport zenés, táncos foglalkozása. Bácsalmási Gabriella szerdánként 17 órától invitálja azokat, akik szeretnének változatos muzsikákra mozogni, e közben pedig lelkileg feltöltődni.

Hozzászólás (0)