Lovas-show halasi csillagokkal
Kultúra

Lovas-show halasi csillagokkal

Táncoló lovak lepték el a küzdőteret december első hétvégéjén a Papp László Budapest Sportarénában. A Spanyol Királyi Lovasiskola, az Andalúzia csillagai című produkcióját mutatta be Magyarországon. A show egyik sztárvendége, Kiskunhalas díszpolgára Miklósa Erika volt, mellette Szegedi Gábor városunk pro urbe díjas fogathajtó világbajnoka is szerepelt a nagyszabású rendezvényen négyes fogat hajtójaként.

Az elegáns díszruhába öltözött lovasok és a magasan képzett lovak bámulatos trükköket mutattak be a közönségnek december 2-án és 3-án. A látványos zenés produkcióban nem csak a lovas gárda legjobbjai, hanem két hazai operacsillag is feltűnt. Az Operaház ikonja Kiss B. Attila valamint a Kossuth-díjas nemzetközi operacsillag Miklósa Erika lépett fel.

Szegedi Gábor a fogaton balra, a jobb oldalon Miklósa Erika lóháton, produkció közben.

Miklósa Erikát a közönség láthatta lóháton és fogaton is. Erika a közönség elé egy gyönyörűen felszerszámozott négyes fogaton érkezett meg, amelynek  hajtója az évtizedekig Kiskunhalason élő, dolgozó és sportoló Szegedi Gábor világbajnok, Guinees rekorder fogathajtó volt. Az előadások nagy tetszést arattak a szépszámú közönség körében.

Képek: www.facebook.com/lovasshow/