Milyen programok lesznek városunkban?
Kultúra

Milyen programok lesznek városunkban?

A járvány miatti szigorú szabályok betartása mellett több érdekes program is megvalósul térségünkben az elkövetkező napokban. Ezek közül szemezgetünk most.

Idén is keressük a legtehetségesebb énekeseket! A Halas Televízió a meghatározott egészségügyi előírások betartása mellett, 2020-ban is megszervezi a Ganzair-Pont Karaokeversenyt. A zenés-énekes műsor 12. évadára már megkezdődött a regisztráció. Jelentkezési lapot a Pont ifjúsági magazin Facebook oldalának írt privát üzenetben lehet kérni, de személyesen is lehet jelentkezni a Halas Televízió Bethlen Gábor téri szerkesztőségében. A legjobb előadók most is értékes nyereményekkel gazdagodnak, a fődíj pedig egy demo CD feléneklési lehetőség, profi stúdiókörülmények között.

Kedden este folytatódik a Forrás-Új Tükör Klub programsorozata a Közösségek Házában. Október 13-án Horváth Zoltán, a Szegedi Rendészeti Iskola tanára lesz a beszélgetőpartner. A program 18 órakor kezdődik a Zöld határtól a katedráig címmel. A belépés természetesen most is ingyenes.

Négyféleképp. Ez a címe annak a fotókiállításnak, melyen négy halasi alkotó, Jákob Klára, Szabó Edina, Meszes Éva és Bánóczki Rita képeit tekinthetik meg az érdeklődők. A tárlat megnyitóját október 15-én, csütörtökön tartják a Közösségek Házában. A képekről és a fotósokról Kovács Iván, a Halasi Média és Kultúra Kft. főszerkesztője beszél majd a helyszínen.