Néhány kulturális program az elkövetkező napokra
Kultúra

Néhány kulturális program az elkövetkező napokra

Az elkövetkező napokban több rendezvény is a farsang jegyében zajlik, így lehetőség lesz beöltözni vagy éppen az ilyenkor elmaradhatatlan fánkot készíteni és kóstolni. De kiállítások, érdekesnek ígérkező előadások és koncertek is várják önöket.

Farsangi futás

Ideje előkeresni a maskarákat. Vasárnap, vagyis ma fél 1-től farsangi hangulat költözik Halas központjába. A jelmezes közösségi eseményt egy kis mozgással, családi futással és kerékpározással kötik össze a szervezők.  13 órakor rajtol el a mezőny. A táv mindössze 4 km, így a család apraja-nagyja is bekapcsolódhat. Forralt borral, teával és pogácsával várják a távot teljesítőket.

Rockfarsang

A zenészek is készülnek a farsangra. A Közösségek Háza 13. alkalommal ad otthont a Rockfarsangnak. Ezen az eseményen nem csak a vendégek, de a fellépő zenekarok tagjai is ötletes jelmezekbe bújnak. A február 17-i Rockfarsangról a jövő heti Kultúrkép magazinban tudhatnak meg további részleteket az érdeklődők.

Forrás Új Tükör Klub

Lelkipásztor, kórusvezető és szakács. Érdekes programot kínál a Forrás Új Tükör Klub soron következő összejövetele. Február 13-án, este hat órakor a Közösségek Házában Paskó Csaba Kelebiai plébános lesz a vendég. És ezen a rendezvényen is szerepet kap a farsangi fánk.

Kunhegyesi Ferenc kiállítás

A Közösségek Házába Kunhegyesi Ferenc kiállítására és a művészetéről készült könyv bemutatójára is érdemes lest ellátogatni. Február 15-én, csütörtökön 6 órakor kezdődik a program.

Még több cikk

Horgolt babák

Horgolt babák

Hozzászólás (0)