Noémi kedvenceit énekelte a klubban
Kultúra

Noémi kedvenceit énekelte a klubban

Egy zenés esttel folytatódott a Halasi Média és Kultúra Kft. által szervezett Forrás-Új Tükör Klub programsorozata. Ezúttal a kiskunhalasi Frank Noémi volt a főszereplő, akivel Király Gábor programszervező beszélgetett.

A Közösségek Háza nagytermében megtartott programon a II. Pont Karaokeverseny győztese mesélt arról, mióta és miért áll ilyen közel szívéhez a zene és az éneklés.

- Nagyon meglepődtem, és persze nagyon örültem is, amikor megkaptam a felkérést, hogy velem lenne egy beszélgetős est a Forrás-Új Tükör Klub keretében. Bevallom, egy picit izgultam is, hogy leszek-e annyira érdekes, hogy egy egyórás műsort megtöltsenek velem, de örömmel állok a kihívás elé. Jelenleg zenei téren az a legfontosabb célkitűzésem, hogy annyira képezzem magam, hogy képes legyek saját dalokat is írni. Persze ebben még rengeteget kell fejlődnöm. Ma este próbáltam úgy összeállítani a repertoárt, hogy magyar dalok is helyet kapjanak, hiszen mindig megkapom kritikaként, hogy kevés magyar nyelvű dalt éneklek. Ez ma nem így lesz – árulta el az énekesnő.

A beszélgetés közben Noémi kedvenc dalai közül több is felcsendült, a gitárkíséretet a szintén kiskunhalasi Fekete Patrik biztosította.

- Annyiban különbözik egy ilyen duóelőadás a teljes zenekaros felállástól, hogy itt nincs ritmikai hangszer, és így ténylegesen nekünk, kettőnknek kell annyira kiegészítenünk egymást, hogy abból egy kerek egész produkció legyen. Noémivel bő két éve ismerjük egymást, ezalatt mondhatom, hogy teljesen kiismertük egymás zenei irányvonalait. Bár kettőnk stílusa nem áll közel egymáshoz, nagyon jól össze tudunk dolgozni – tudtuk meg Patriktól.

A fellépőkkel készített interjúinkat a Kultúrkép magazinunk egy későbbi adásában láthatják majd az érdeklődők.