Önismeret, önelfogadás, önbecsülés
Kultúra

Önismeret, önelfogadás, önbecsülés

Ez a címe Dr. Almási Kitti előadásának, melyet a Közösségek Házában tart a pszichológus. Május 13-án, kedden 18 órai kezdettel mindazok választ kaphatnak kérdéseikre, akiknek gondjaik vannak az önismerettel, önbecsüléssel. A népszerű doktornő életpályájáról néhány mondatban:

Dr. Almási Kitti 1998-ban végzett az ELTE pszichológia szakán. Ezt követően a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájának ösztöndíjas hallgatója volt, majd 2003-ban Ph.D. fokozatot szerzett. 2004-ben tette le klinikusi szakvizsgáját. 2000-től az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben (Lipótmező) dolgozott, a III-as Pszichiátriai Ambulancián. Az intézet bezárása óta magánpraxist folytat. Szakterületét tekintve kezdetben főként drogproblémákkal küzdő betegekkel foglalkozott, majd inkább a szexuális bántalmazást, zaklatást elszenvedett nők és férfiak terápiája töltötte ki ideje nagy részét. Jelenleg a hangulat- és szorongásos zavarok tartoznak fő terápiás területei közé.


Emellett a család-, párterápiás módszert is alkalmazza, házassági, párkapcsolati problémák, kommunikációs zavarok, evészavarok kezelésekor. Dr. Almási Kittit különösen elismert szaktudása miatt sokat foglalkoztatják a médiában, igen népszerű az olvasók és tv-nézők körében.

Dr. Almási Kitti kiskunhalasi előadására jegyek még vásárolhatók a Közösségek Házában valamint a Halas Televízió szerkesztőségében, 2000 Ft-os áron.