Opitz Barbi felforrósította az Adventi teret
Kultúra

Opitz Barbi felforrósította az Adventi teret

Bár a hőmérő higanyszála alig emelkedett 0 fok fölé, rengetegen kilátogattak szombaton este a Kiskunhalas belvárosában lévő Adventi térre, ahol a nap sztárfellépője, Opitz Barbi szórakoztatta a közönséget. Az X-faktor győztes énekesnő vérpezsdítő stílusával és dalaival pillanatok alatt remek hangulatot teremtett a decemberi hidegben.

A 2016-os X-faktor legjobb énekese, Opitz Barbi állt közönség elé szombaton este a Bethlen Gábor téri színpadon. A fiatal tehetség közel negyvenperces műsorában valamennyi eddigi slágerét előadta.

A színpad előtt álló tömeget nem kellett túlzottan bíztatni a közös éneklésre, már az első daloknál érezhető volt, hogy ezeket a slágereket bizony kicsik és nagyok, idősebbek és fiatalabbak egyaránt ismerik és szeretik.

Az énekesnő sikerét többek között az is jól mutatja, hogy videoklipjeit milliók nézik az interneten.

- Amikor még nem voltam ismert előadó, mindig csodálkozva, vágyakozva figyeltem azokat az énekeseket, akiknek a klipjeit megnézték mondjuk egymillióan. Ez egy hatalmas számnak tűnt és el sem tudtam képzelni, milyen érzés lehet az, ha valakit ennyien szeretnek. Most pedig ott tartok, hogy van olyan videoklipem, amit már több, mint 26 milliószor néztek meg. Elmondhatatlanul boldog vagyok és köszönöm mindenkinek, hogy ezt átélhetem – nyilatkozta a Halasmédiának Barbi.

Közeledvén az év végéhez, az énekesnő azt is elárulta, milyen volt számára a 2019-es év és mit tervez jövőre.

- Nagyon mozgalmas volt ez az év, főleg a nyári időszak, hiszen rengeteg fellépésem volt. Új szólódalokkal és duettekkel is sikerült meglepnem a közönséget, minden dalt nagyon jól fogadtak. Annyit már most elárulhatok, hogy 2020-ban is sok mindennel készülök, továbbra is együtt dolgozom majd Burai Krisztiánnal és hamarosan kijön egy új klip, amiben G.w.M., hazánk jelenlegi egyik legismertebb rappere is benne lesz – árulta el Barbi.

Az énekesnő fellépésén készült felvételeinket a Kultúrkép magazinban mutatjuk majd be.