Regina és Zsuzsanna nagyon készül...
Kultúra

Regina és Zsuzsanna nagyon készül...

Különleges koncertet láthatnak, hallhatnak az érdeklődők pénteken 18 órától a Baptista Templomban. Dr. Schindler Regina és magánének tanára, Kovács Zsuzsanna közös fellépésén a virtuóz zongoradarabok mellett lágy dallamok kapnak majd főszerepet.

Dr. Schindler Regina kiválóan zongorázik, Kovács Zsuzsanna pedig remek énekes. Kettejük közös zongora- és dalestje különleges zenei élményt jelent a közönség számára, erről mindenki meggyőződhet, aki pénteken 18 órától meghallgatja a koncertjüket a Baptista Templomban.

- Az én ötletem volt, hogy csináljunk egy közös estet Reginával. 2019 szeptemberében ismertem meg Reginát. A Kiskunhalasi Alapfokú Művészeti Iskola magánének szakos növendéke, a tanítványom. Hamar felismertem kiváló zenei képességeit, adottságait. Nagyon tehetségesnek tartom Reginát. Rendkívül gyorsan megérti, és alkalmazza a gyakorlatban a tanári instrukcióimat az ének tanítás folyamán. Nagyon szép hangja van, szorgalmas, és muzikális, Nemcsak kiváló zongorista, hanem zongorakísérőként is csodálatos tehetség. Hamar megtaláltuk a közös hullámot a közös munka során. Nagyon jó vele együtt muzsikálni - fogalmazott Kovács Zsuzsanna.

- A zeneirodalom három különböző korszakában alkotó mesterek Bach, Beethoven, illetve Chopin zongoraműveit fogom előadni. Zsuzsa által választott áriát és dalokat pedig zongorán fogom kísérni. Az elmúlt években sajnos kevesebb lehetőségem volt Kiskunhalason fellépni. Amikor a városban ismerőseimmel találkoztam sokan kérdezték, hogy mikor játszom legközelebb itt. Nagy öröm, hogy most adódott ez a lehetőség és remélem, hogy egy szép élményt tudunk majd nyújtani a közönségnek- tette hozzá dr. Schindler Regina.

Még több cikk

Illusztrációk

Illusztrációk

Mindig másképpen…

Mindig másképpen…