Retró-életérzés Kunfehértón
Kultúra

Retró-életérzés Kunfehértón

A pünkösdi falunap sztárvendége Soltész Rezső volt a nosztalgiaelőadók közül. A népszerű énekest sokan várták Kunfehértón, ő pedig a nagy idők legendás slágereivel érkezett. Soltész Rezső 50 éve kezdte pályáját, legnagyobb slágere, a Szóljon hangosan az ének táncdalfesztiválos sikere óta a közönség kedvence.

A kunfehértói közönség megtapasztalhatta a retró-életérzést. Ez a pünkösdi falunap szervezőinek és Soltész Rezsőnek köszönhető. A népszerű énekes érdeklődésünkre elmondta, az utóbbi időben nőtt a meghívásainak a száma.

- Örülök neki. Persze nyilvánvaló, ez olyanoknak szól, akik engem ismernek és szeretnek. Aminek külön örülök az az, hogy a fiatal közönség is elfogadja azt a műsort, amit a színpadra viszek. Volt egy időszak, amikor kevesebb fellépésem volt. Most sok van. Ez nyilván azt jelenti, hogy a közönség nem felejtett el, és örülnek, ha énekelek. A műsoromat népszerű slágerekből és persze a saját dalaimból állítom össze. A Szóljon hangosan az ének az előadás vége felé hangzik el. Szerintem fontos, hogy az ember felépítse a műsorát. Sorrendben mindennek megvan a helye szerkezetileg. Úgy gondolom, ezek jól működnek.

Még több cikk

Belső tudás irányítja

Belső tudás irányítja

Egymásra figyelnek

Egymásra figyelnek