Stúdióba vonult a karaokegyőztes
Kultúra

Stúdióba vonult a karaokegyőztes

A Halas Televízió által megrendezett X. Pont Karaokeverseny nyertese, Tóth Marianna a műsor fődíjaként egy saját lemezt készíthet a Bendegúz Hangstúdióban. A napokban megkezdődtek a munkálatok, a tehetséges fiatal hölgy saját bevallása szerint nagyon élvezi, hogy profi körülmények között énekelheti kedvenc slágereit.

A tervek szerint összesen hat dal kerül majd Marianna első hanghordozójára. Ezek között ott lesz a döntőben énekelt Etta James dal is, de a többi dal is mind közel áll a győztes szívéhez. Mint megtudtuk, a stúdiómunkálatok nagyon gördülékenyen mennek, így hamarosan már el is készül a lemez.

- Dáviddal, a stúdió vezetőjével szinte azonnal megtaláltuk a közös hangot, ez nagyban segítette a munkát, s talán ennek köszönhető, hogy szinte minden dalt sikerült elsőre felénekelnem. Persze kisebb hibák minden dalba becsúsztak, de ezeket könnyedén lehetett korrigálni. Most úgy néz ki, hat dalra lesz időnk, ezek mind valamiért a kedvenceim. Igazából már akkor tudtam, hogy ha egyszer lesz saját lemezem, ezek a dalok kerülnek majd rá, mikor még nem is sejtettem, hogy én nyerem a 2018-as karaokeversenyt. Köszönöm a zsűrinek és a műsor szervezőinek is, hogy átélhettem a verseny, majd pedig a stúdiózás izgalmait – árulta el Marianna.

Kis Dávid is nagyon pozitívan értékelte az eddigi közös munkát.

- Minden évben szeretek együtt dolgozni a karaokeénekesekkel, de bátran ki merem jelenteni, hogy Marianna az eddigi legfelkészültebb győztes. Gyakorlatilag mindent elsőre felénekelt, ahol pedig voltak apróbb hibák, azt megbeszéltük és utólag korrigáltuk. Ilyen énekessel az én munkám is sokkal könnyebb, ami pedig külön tetszik vele kapcsolatban, hogy nem szeretne felesleges effekteket rárakatni a hangjára – mesélte a stúdióvezető.