Szeretet övezte musicalest
Kultúra

Szeretet övezte musicalest

Vágó Zsuzsi és Veréb Tamás Kisszálláson vendégszerepelt a közelmúltban. A tehetséges fiatal művészek a musicalirodalom legismertebb és legszebb dalaiból válogatva állították össze műsorukat. A nagy sikerű rendezvény végére igazi bulihangulat kerekedett. 

Kisszálláson, a művelődési házban színvonalas kulturális előadáson vehetett részt a közönség. Az Operettszínházból jól ismert előadóművészek slágerekkel érkeztek Kisszállásra. A dalok között lírai hangvételű és pörgősebb, táncolni és énekelni hívó egyaránt volt. 
Veréb Tamás: - Varázslatos volt a közönség. Nagyon jól éreztem magam. Láttam Zsuzsin is, hogy felszabadult. Viszonylag gyakran lépünk fel együtt, és azt éreztük mind a ketten, hogy itt nagyon nagy lélekkel fogadtak minket. Mindig van egy idő, amikor a közönség feloldódik. Azt mindig meg kell várni türelemmel, de most azt éreztem, hogy az elejétől velünk lélegeztek, átvették a rezgéseinket. Ha sikerül elérni, hogy a közönség ki tudja zárni a külvilágot, az nagyon jó érzés. 

Vágó Zsuzsi: - Ha vidékre megyünk fellépni, akkor valahogy mindig az első pillanatban eldől, hogy milyen lesz a hangulat. Megérezzük a nézőknek az energiáit, a nézők szeretetét. Itt valami elképesztően nagyon nagy meleg fogadtatást éreztünk. Rögtön az elejétől olyan szeretet övezte az estét, hogy tényleg nagy öröm volt itt énekelni, fellépni. A végére igazi bulihangulat kerekedett. Felpattantak a nézők, és velünk énekeltek és táncoltak a színpad előtt. Nagyon-nagyon köszönöm, és nagyon jóleső volt, hogy ennyire vártak minket, és ennyire szeretik ezt a műfajt, a musicalt.