Szigetre, szavazásra fel!
Kultúra

Szigetre, szavazásra fel!

Flaisz Vanda a kiskunhalasi művészeti iskolában folytatta alapfokú zenei tanulmányait. Benkő Gabriellához furulyaórákra járt. Azóta bővítette a palettát. Most már zongorán és ukulelén is játszik. Megtudtuk, hamarosan gitárral bővül a hangszerpark… Vanda idén a Sziget Fesztiválra készül, hogy megmutathassa tehetségét.

Vanda jelentkezett a Sziget Fesztivál által meghirdetett feldolgozásversenyre a Radiohead Creep című dalával. Azért ezt választotta, mert tetszett a hangzása és a dal mondanivalójával is tudnak azonosulni Mészáros Vivivel, akivel közösen előadják. A bejutók a Sziget Fesztiválon muzsikálhatnak.

- Egy kedves barátommal zenélünk és a Sziget Fesztivál által meghirdetett versenyen veszünk részt. A dolog lényege, hogy fel kellett dolgoznunk egy dalt, amit a Sziget tesz közzé online április 7-én, szombaton és egy egészen keresztül (április 20-ig) lehet szavazni az előadókra. Akik bejutnak, azok a fesztiválon a Tábortűznél zenélhetnek, ami hatalmas dolog számunkra! Ehhez kérnénk a segítséget most. Kiskunhalason nőttem fel, ott kezdtem el zenei pályafutásom a zeneiskolában és nagyon hálásak lennénk, ha segítenének. Szeretnénk, hogy minél több emberhez eljuthasson a link és ezáltal minél több szavazatot kapjunk – osztotta meg velünk kérését Flaisz Vanda. - A zene egy olyan nyelv, amit mindenki beszél és megért. Sokszor nehéz kifejezni önmagamat és az érzéseimet, de a zenélés segít közvetíteni a gondolataimat az emberek felé. A Tábortűz egy újabb esély lenne arra, hogy megmutassam, ki vagyok és elmondjam, amit szeretnék.

A szavazás szombaton kezdődik a Sziget online felületén.

Hozzászólás (0)