Színház valós sztorival
Kultúra

Színház valós sztorival

A helyi színházlátogató közönség Neil Simon Ölelj át című darabját tekinthette meg január 21-én a mozi színpadán. A négyszereplős előadásban Hegyi Barbarával, Perjés Jánossal, Nagy Enikővel és Mészáros Tamással találkozhatott a közönség. A programot a Halasi Média és Kultúra Kft. szervezte.

A kétrészes színdarab a Spirit Színház vendégjátéka volt Czeizel Gábor rendezésében. A Magyarországon is népszerű író, Neil Simon hősei küzdöttek magukkal és egymásért. A nézők vígjátéki helyzetekkel találkozhattak, de az élet komoly dolgairól is szó volt. Felvetődött a kérdés, van-e esély az újrakezdésre.

Hegyi Barbara: - Egy színésznőt játszom ebben a darabban. Neil Simonnál ez nem ritka eset. Nagyon jól ismerte a színházi világot. Jennie Malone éppen egy csalódott, munkát nehezen találó színésznő, aki válás után van.

Perjés János: - Én egy író vagyok, aki elveszítette a feleségét. Neil Simon a darabot saját élete alapján írta, és egy színésznőbe szeretett bele. A második felvonás volt a darab eredeti címe. Akit Hegyi Barbara alakít, egy élő, valóságos személy. A darab története az élet 50 utáni része, amikor újrakezdte Neil Simon.

Még több cikk

Jeles nyelvápolók

Jeles nyelvápolók

Dallista február 9.

Dallista február 9.

Friss dallista

Friss dallista