Téli szünetben is nyitva
Kultúra

Téli szünetben is nyitva

A Martonosi Pál Városi Könyvtár a két ünnep közötti időben is várja a látogatókat. Ilyenkor többen szabadságon vannak, és olvasni is több idejük lehet. A felsőfokú oktatási intézményekben pedig elkezdődött a vizsgaidőszak, a hallgatóknak jól jön, ha hozzá tudnak férni a szakirodalomhoz.

Karácsony után is fogadják a könyvtárhasználókat. Az intézmény december 27-től 29-ig 9 és 18 óra között, december 30-án pedig 9 és 13 között tart nyitva.

Január 2-től újra a megszokott nyitva tartási rend szerint működik a Martonosi Pál Városi Könyvtár. Hétköznapokon 9-től 18 óráig, szombaton pedig 9-től 13 óráig várják a látogatókat. A téka területén szabad wi-fi is elérhető.

Az intézmény csak a piros betűs ünnepnapokon lesz zárva. A többi napon be lehet ülni, lehet olvasgatni és a főiskolások, egyetemisták is tudnak készülni az olvasóteremben vizsgáikra.

- 2018-ban is széles folyóirat-választékkal, változatos felnőtt és gyerekprogramokkal, könyvújdonságokkal várjuk jelenlegi és leendő olvasóinkat. Az intézmény nagy hangsúlyt fektet a szolgáltatások folyamatos megújítására. Jövőre egy facebook-alkalmazást vezet be, amely a könyvtár és a felhasználó közti kommunikációt fogja majd megkönnyíteni - fogalmazott Erhardt Györgyi könyvtárigazgató.

Még több cikk

Az év első dallistája

Az év első dallistája

Átjárók

Átjárók

Hozzászólás (0)