Teltházas Adventi Koncert
Kultúra

Teltházas Adventi Koncert

Közel két órán át szólt a zene a Baptista Imaházban vasárnap kora este. A Halas Concert Band, a Halas Jazz Band és Frank Noémi valamint a Kiskunhalasi Alapfokú Művészeti iskola tagjai várták a zenekedvelőket az adventi koncertjükre. Mint kiderült a méltán népszerű halasi zenészcsapat legközelebb az Újévi Koncerten mutatkozik majd be a közönség előtt, ám akkor már új helyszínen szólhat a muzsika.

A Lauer Zsolt karnagy vezette zenei formációk produkciói rendre megtöltik közönséggel a Baptista Imaház termét, így volt ez az Adventi Koncerten is. A közel két órás zenei összeállításban jól megfértek az adventi, karácsonyi, a klezmer dallamok valamint felcsendültek az örökzöld filmslágerek is. A Kiskunhalasi Alapfokú Művészeti Iskola Ifjúsági Fúvószenekara Molnár Dóra vezényletével kapcsolódott be a koncert műsorába. A Halas Jazz Band szolgáltatta a zenét Frank Noémi énekes műsorrészéhez.

A rendezvényen elhangzott, hogy a Baptista Imaház hosszú ideje helyszínt adott a rendezvényeknek, ám a zenekar tagjai úgy tapasztalták, hogy az újévi koncertre olyan nagy az érdeklődés, hogy ennek helyszínét áttették a Dékáni Árpád Szakgimnázium Sportcsarnokába.

Január másodikán a hagyományos évindító koncertjükön már ide várják a zenekedvelő közönséget.