Út a közönség szívéhez
Kultúra

Út a közönség szívéhez

Zsellér Ágnes tíz éve rendszeresen fellép Kiskunhalason. Legutóbb, az elmúlt hétvégén énekelt a helyi közönségnek Juhászné Zelei Judit zongora- és Csorvási Zoltán gitárkíséretével. A helyszín ezúttal a Csipkeház volt. A dalválogatást az elmúlt évek kedvencei alkották.

A műsor elején Caccinitől, a végén pedig  Schuberttől énekelte az Ave Mariát. Repertoáron volt régi zene (Caccini), romantika (Schubert), ária (Puccini) és könnyűzene (a második zenei blokkban) egyaránt. Természetesen a magyar közönség lelkét a magyar szó érinti meg leginkább, ezért Zsellér Ágnes arra törekszik, hogy ahol kiváló műfordítás van, ott azt adja elő, illetve magyar szerzők remekeit tolmácsolja.

- Felemelő érzés újra és újra érezni a felém áradó szeretetet, megtisztelő figyelmet. A telt házas előadás pedig még a fergeteges tapsot is maga után vonja. Csodás érzés átélni, hogy amit szeretettel átnyújtasz, az a lelkeket megérinti. Ismét sok-sok könnyes szem és hálás szó mutatta meg, hogy ami számomra a szív útját jelenti, az könnyedén érkezik meg mások szívéhez is. S talán sokáig visszhangzik a lelkekben – fogalmazott.

Zsellér Ágnessel készített interjúnkat a Halasi Tükör hetilap március 11-i számában olvashatják.