Váltson jegyet a bohózatok bohózatára!
Kultúra

Váltson jegyet a bohózatok bohózatára!

Ma este ismét színházi előadás Kiskunhalason. A közönség a Boeing Boeing ( Leszállás Párizsban ) című darabot láthatja neves művészek előadásában. A darabban többek között Fodor Zsóka és a Bozsó Péter is publikum elé áll. A 19 órakor kezdődő darabra még lehet jegyeket vásárolni.

Ha a „színházcsinálók” biztosra akarnak menni, akkor a bohózatok bohózatához nyúlnak, ez pedig nem más, mint a Boeing Boeing (Leszállás Párizsban). Camoletti komédiája még a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült, ugyanis ez a világon legtöbbet játszott vígjáték! Bernard, a felkapott francia építész minden férfi számára irigylés-re méltó életet él. Nem csak Párizs gyönyörű látképe hever a lába előtt, de a világ óriás légitársaságainak álomszép légiutas-kísérői is az ő ágyában landolnak. Berthának, a házvezetőnőnek, arra sincs ideje, hogy felmondjon, miközben kénytelen nemzetközi konyhát vinni, a menü szinte óráról-órára változik. Ráadásul váratlanul beállít vidékről a házigazda gyerekkori barátja, Robert is, aki egyik ámulatból esve a másikba igyekszik megtalálni a helyét a hatalmas forgatagban. Bernard boldog, korántsem hétköznapi menetrendjét azonban vá-ratlanul felborítják a Párizs feletti kedvezőtlen légköri viszonyok.

A darab 19 órakor kezdődik. Ha Ön is szeretne ott lenni, de még nincsen ülőhelye, a délután folyamán megvásárolhatja jegyét a Halas Televízió Bethlen Gábor téri szerkesztőségében.