Világutazó énekes érkezik a főtérre
Kultúra

Világutazó énekes érkezik a főtérre

Hevesi Tamás száznál is több országban járt már, sok helyen színpadra is lépett. Városunkba is ezzel a céllal érkezik hamarosan. A helyi közönség az Adventi főtér Kiskunhalason programjainak sorában december 13-án 18 órakor találkozhat vele. Élő koncertet ad a Welcome együttessel.

Hevesi Tamás énekes, zenész, edző, sportember. Szeret utazni. Több mint száz országban járt, sok helyen fel is lépett. Szülővárosa, Gyula különösen közel áll hozzá, rendszeresen visszajár és évente koncertet ad a településen, ha csak teheti.

- Gyulaiként repültem ki a fészekből Szentesre, Szegedre, aztán Budapestre, majd messzebb, a világban. Gyulán játszani, énekelni, koncertezni mindig speciális – nyilatkozta az énekes. - Gyula mindig speciális, de bármelyik koncertemről beszélek, előttem van, mint egy videolejátszó. Látom magam előtt, mi történt, hogy volt, mint volt. Örülök, hogy sokat játszhatom.

Hevesi Tamás sokat van úton, és közben rádiózik. Örül, hogy a saját slágereit is rendszeresen hallja. Előfordult, hogy kis szünetekkel háromszor is műsoron szerepeltek a dalai.

- A Zötyög az élet, a Csíkos napernyő és a Vigyázz rám volt adásban. Három különböző dalom három különböző rádióban ment. A Zötyög az élet B. Tóth Laci Poptarisznya című műsorában hangzott el, a másik kettő pedig regionális rádiókban. Hallgatom, ilyenkor az ember egy kicsit – nem szégyen – el is érzékenyül. Milyen csoda ez, hogy ennyi év után is játsszák a dalaimat. Az is csoda, hogy tele van a naptáram. Rengeteget koncertezek és énekelek. Őszintén ki merem mondani, hogy mindenhol kitörő siker van már mögöttem. Remélem, hogy az előttem levő koncerteken is így lesz.

Városunkban legközelebb december 13-án 18 órakor lép fel az Adventi főtér Kiskunhalason elnevezésű rendezvényen, ahol a Welcome kíséri. A program a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. szervezésében valósul meg.