Aki a vadat szereti…
Receptek

Aki a vadat szereti…

…az biztosan elkészíti majd e heti ajánlatomat, ami egy tartalmas pörkölt. Kerül bele egy-két extra hozzávaló is, de higgyék el, ezt így, ebben a formában érdemes elkészíteni.
Hűsítő gyümölcsözön
Receptek

Hűsítő gyümölcsözön

Egyre több friss gyümölcs jelenik meg a piacokon, éppen ezért lassan érdemes előkeresni azokat a recepteket, amik a lédús vitaminbombákat helyezik középpontba. Most egy főzésnélküli levest ajánlok olvasóim figyelmébe.
Mentsük meg a sonkát!
Receptek

Mentsük meg a sonkát!

Túl vagyunk a húsvéton, de a finom sonkából soha nem elég. Ha akad odahaza egy kis füstölt sonka, mutatok egy remek mentőötletet, nehogy kárba vesszen.
Extra finom húsvéti sonka
Receptek

Extra finom húsvéti sonka

Jön a húsvét, szinte minden családnál főtt sonka kerül majd az asztalra. De mi lenne, ha idén nem a hagyományos módszer szerint készülne ez a finomság. Mutatok egy új, egészen egyedi ízvilágú verziót.
Már a menzán is szerettük
Receptek

Már a menzán is szerettük

Érdemes időnként elővenni a jól megszokott, klasszikus ételeink receptjét is. Ezen a héten egy napjainkban talán már retrónak számító ebédötletet ajánlok.
Vigyünk tavaszt az ebédünkbe!
Receptek

Vigyünk tavaszt az ebédünkbe!

Attól, hogy húsételt készítünk, nem kell lemondanunk a könnyed, üdítő ízekről. Ezen a héten a fűszeres finomságot ajánlok figyelmükbe.
Egy igazán tunkolós ebéd
Receptek

Egy igazán tunkolós ebéd

Hazánkban nagy népszerűségnek örvendenek a különböző szaftos húsételek. Ezúttal elrugaszkodunk a pörköltektől, és inkább egy különlegesebb ízvilágú ragut ajánlok olvasóink figyelmébe.
Vigyázat, gyorsan fogy!
Receptek

Vigyázat, gyorsan fogy!

A street food ételek korát éljük. Az a jó ezekben a finomságokban, hogy amíg az utcai árusok, büfések elkészítik, éppen annyi idő alatt mi magunk is meg tudjuk csinálni őket odahaza. Ezúttal egy idehaza talán még kevésbé elterjedt harapnivalót mutatok be.
Amilyen egyszerű, olyan ízletes
Receptek

Amilyen egyszerű, olyan ízletes

Gyorsan elkészül, kevés alapanyag kell csak hozzá, és ha elkezdjük enni, szinte lehetetlen abbahagyni. Elárulom, mi ez az édesség.