Yassine bajnok lett a Fradival
Sport

Yassine bajnok lett a Fradival

A Szűts József Általános Iskolában ismerkedett meg a kézilabda alapjaival Benmiloud Yassine, aki a napokban bajnoki címet nyert a Ferencvárossal, mégpedig 100 százalékos mérleggel. Yassine ezer szállal kötődik Kiskunhalashoz.
Világbajnokok versenyeznek Mélykúton
Sport

Világbajnokok versenyeznek Mélykúton

Öt ország 60 fogathajtója vesz részt 2017. június 1. és 4. között az I. Nemzetközi Fogathajtó Verseny és 55. Magyar Derby Mélykút nemzetközi fogathajtó versenyen, melynek résztvevője lesz többek között a tizenegyszeres világbajnok Lázár Vilmos, a nyolcszoros világbajnok Lázár Zoltán, valamint a szintén világbajnok ifj. Nagy Tibor, Hölle Martin, valamint a kétszeres világbajnoki csapat ezüstérmes, egyszeres világbajnoki egyéni ezüstérmes, egyszeres világbajnoki egyéni bronzérmes kettesfogathajtó Hódi Károly is – jelentette be sajtótájékoztatóján a nemzetközi verseny rendezőbizottsága Mélykúton.
Viki ezüstje
Sport

Viki ezüstje

Eredményes hétvégét zárt a Kiskunhalasi Birkózó Klub. Mint arról beszámoltunk Fődi Ildikó, a serdülő Európa-bajnokságon a magyar válogatott egyetlen érmét szerezte, közben Felhő Viktória a felnőtt magyar bajnokságon végzett a második helyen.
Mindhárom úszónk nyert aranyat
Sport

Mindhárom úszónk nyert aranyat

Juhász Adél, Juhász Janka és Szilvási Gréta is kiválóan szerepelt a hétvégi, Békéscsabán megrendezett Országos Medencés Hosszútávú Úszóbajnokságon. Mindhárman nyertek arany- és ezüstérmet is a versenyzőink nagy nyári menetelésének első állomásán.
Liza bajnok lett a Vasassal
Sport

Liza bajnok lett a Vasassal

Nyolc év után térhet vissza az NB I-be a Vasas női kézilabdacsapata, amely a hétvégén idegenbeli győzelmével nyerte meg az NB I/B-s bajnokságot. A keret tagja a halasi Katona Liza is, aki a döntő mérkőzésen, kezdőként négy gólt lőtt. 
Gólzápor a városi rangadón
Sport

Gólzápor a városi rangadón

Városi rangadóval zárult a megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság, a KFCII-Spartacus a Szilády RFC vendégeként lépett a B-pályára. Ősszel ötöt, vasárnap késő délután pedig kilencet lőtt a szezon újonca, így a második helyen végzett. A találkozó különlegessége volt, hogy a csereként pályára lépő Farkas Dániel alpolgármester is góllal vette ki részét a győzelemből.
Ildi kibirkózta!
Sport

Ildi kibirkózta!

Örökké emlékezetes napot tölthettünk el szombaton Belgrádban, a serdülő birkózó Európa-bajnokságon. Fődi Ildikó, a Kiskunhalasi Birkózó Klub versenyzője a nemzeti válogatott színeiben az egyetlen magyar érmet szerezte meg a kontinensviadalon. Négy mérkőzéséből hármat megnyert, kettőt tussal.
Adél, Gréta, Janka megint remekelt
Sport

Adél, Gréta, Janka megint remekelt

Békéscsaba ad otthont a hosszútávú medencés bajnokságnak. A halasiak remekeltek, Juhász Adél és Szilvási Gréta is aranyérmet nyert, Juhász Janka pedig egy ezüstöt, Adél egy másik számban is begyűjtött egy második helyet. 
Újabb EB-bronz
Sport

Újabb EB-bronz

Szép hévégje van a halasi sportnak. Újabb remek nemzetközi eredményről kaptunk hírft. Ezúttal a kyokushin Európa-bajnokságról, ahol Csobánci Vilmos kiválóan szerepelt.