Ilyen volt a Testvérvárosok Kupája (galéria)
Sport

Ilyen volt a Testvérvárosok Kupája (galéria)

Több mint száz nevező, közel ötven mérkőzés, izgalmak és emlékezés az elődökre. A Halasi Box Club már tizenkilencedik alkalommal rendezte meg a Testvérvárosok Kupája Nemzetközi Ökölvívó Tornát. A Kertvárosi Általános Iskola sportcsarnokában felállított ringben jó bunyót láthattak a kilátogató nézők, szakemberek és Erdei Zsolt, a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke is.
Egygólos rangadó a Jánoshalma ellen (galéria)
Sport

Egygólos rangadó a Jánoshalma ellen (galéria)

Kimaradt helyzetek és ami a halasiak szempontjából a legfájóbb,  az elhibázott büntető, vaélamint a másik oldalon viszont egy gól. Rangadót játszott a Faddikorr-Kiskunhalasi FC és vállalható vereséget szenvedett a Jánoshalmától.
Első meccsét nyerte az UKSC (galéria)
Sport

Első meccsét nyerte az UKSC (galéria)

Megkezdte szereplését a megyei kézilabda-bajnokságban a Kiskunhalasi UKSC. Demeter Ádámék mindjárt egy kemény ellenféllel, a Balogh Tészta Tiszakécskével meccseltek a Horváth István Sportcsarnokban. Az első félidő első felében úgy tűnt, hogy simán nyer a pályaválasztó, de a második 30 perc tartogatott izgalmakat.
Küzdelmes meccseket ígér a Testvérvárosok Kupája
Sport

Küzdelmes meccseket ígér a Testvérvárosok Kupája

Az egykori kiváló szakosztályvezetőről, a 100 esztendővel ezelőtt született Tóth Balázsról is megemlékeznek a Testvérvárosok Kupáján. A Halasi Box Club már 19. alkalommal szervezi meg a versenyt, amely az ország negyedik legnagyobb múlttal bíró ökölvívó eseménye. A helyszín ezúttal is a Kertvárosi Általános Iskola sportcsarnoka lesz.
Szüreti futóverseny eredménylista
Sport

Szüreti futóverseny eredménylista

A szeptember 6-án rendezte Halasi Média és Kultúra Nonprofit Kft. a 29. Szüreti Utcai Futóversenyt és 11. Kis Roland Emlékversenyt, amelynek abszolút eredménylistája elkészült. A jegyzőkönyv az abszolút befutási sorrendet tartalmazza nevekkel, születési évvel, település névvel, időeredménnyel,  rajtszámmal. A versenyre 100 nevezési regisztráció történt és 95-en futottak célba a 8 km-es versenytávon. (címkép: archív, Anda Péter)
Visszavonult a halasi csoda ló
Sport

Visszavonult a halasi csoda ló

A múlt hétvégén rendezték Budapesten a Fiat Díjugrató Magyar Bajnokságot, amelyen több szép halasi lovas siker is született. A Nemzeti Lovardában több ezer ember előtt rendezett bajnokságon egy más jellegű, megható esemény is történt. Weinhardt Virág gyermek EB győztesünk kiskunhalasi tenyésztésű, nagy sikereket, hazai és nemzetközi eredményeket elért lovát, Bognár Jen-Cor-t ünnepélyes keretek között visszavonultatták.
Fazekas negyedik Walterrel az OB-n
Sport

Fazekas negyedik Walterrel az OB-n

Eredményes hétvégét zártak a múlt csütörtöktől vasárnapig Budapesten tartott Fiat Díjugrató Magyar Bajnokságon a halasi lovasok. A legnagyobb sikert Fazekas István Walter nevű lovával (címképen) érte el, aki imponáló versenyzéssel jött egyre feljebb a körökben és végül alig lemaradva a dobogóról a negyedik helyet szerezte meg a Határőr Dózsa SE lovasa. A csapatversenyek dobogós helyezéseiben több halasi lovas is érdekelt volt.
OB bronzos díjugrató csapatunk
Sport

OB bronzos díjugrató csapatunk

Csütörtöktől Budapesten, a Nemzeti Lovardában rendezik négy napon át a Fiat Díjugrató Magyar Bajnokságot, amelyen eséllyel startol több halasi lovas is a győzelemért és a jó helyezésekért. A felnőtt csapatverseny véget ért és ha a címvédés nem is sikerült, azért egy kiváló dobogós helyezés összejött. A főleg halasiakból álló Bács-Kiskun Megyei csapat a harmadik helyen végzett.
Nagyot futott Halas (galéria)
Sport

Nagyot futott Halas (galéria)

A 40. Halasi Szüreti Fesztivál pénteki, nyitó eseménye, a 29. Szüreti Utcai Futóverseny és 11. a Kis Roland Emlékverseny megmozgatta sportolókat és a hobbi futókat. A versenyen résztvevők több mint fele kiskunhalasi vagy környékbeli futókból tevődött össze, de az ország számos pontjáról, sőt külföldről is rajthoz álltak. A lakossági kocogók ismét benépesítették a Semmelweis tér környékét és a versenyközpontot.