Sikeres Stúdió 2000 negyedév
Sport

Sikeres Stúdió 2000 negyedév

A tavaszi versenyidény talán fontosabb, mint az őszi a versenytáncosok életében – tudtuk meg Juhász Ágnestől, a Stúdió 2000 TSE művészeti vezetőjétől. Beszámolója szerint eredményekben gazdag év elejét tudhat maga mögött a klub. Február elején rendezték a Magyar Bajnokságokat, majd a területi bajnokságokat és folytatódott a korosztályos hattánc, nyolctánc és tíztánc országos bajnokságokkal a szezon. Közben számtalan nemzetközi és hazai ranglistaversenyeken szerepeltek a súdiósok, amely eredmények összességével az Európa és világbajnokságokra kvalifikálták magukat a párosok. (címképen: Hidi Balázs és Karcagi Laura)

Nehéz, de fontos siker volt
Sport

Nehéz, de fontos siker volt

Továbbra is veretlen a megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokságban a Kiskunhalasi Szilády RFC. A tabella második helyén álló halasiak a sereghajtó Tataháza otthonában arattak nehéz, de fontos győzelmet úgy, hogy az első félidőben még nem esett gól.
Izgalmas győzelem
Sport

Izgalmas győzelem

Nehéz másfélórát élt meg, de a végén ünnepelhetett a KB Autoteam SE Kunszentmiklóson. A megyei női kézilabda bajnokság vasárnapi fordulójában vendégként szereplő Virág együttes szoros mérkőzést vívott a Miklós KC ellen. Mindenki a bajnokot akarja legyőzni és ezzel a hazai csapat is így volt. Erre 58 percig volt esélye a kunszentmiklósi együttesnek, ám az utolsó két percben jól zárt a halasi védelem és a találkozó legtöbb gólját (13) szerző Nagy Mariann két találatával lezárta a találkozót, amelyet így a KB Autoteam SE nyert.
Adélék edzőtábora
Sport

Adélék edzőtábora

Éppen az első héten vannak túl a magyar válogatott keret úszói a thaiföldi edzőtáborban. A csapattal készül Juhász Adél és Juhász Janka, akikkel ott van Novotny Attila is. A körülmények ideálisak, a táj paradicsomi, viszont az idő nagy részét a tréningek teszik ki.
Szép volt, Kertváros!
Sport

Szép volt, Kertváros!

Nem vallott szégyent a játékos sportverseny diákolimpia országos döntőjében a Kertvárosi Általános Iskola. Az intézmény első alkalommal került be a legjobb nyolc csapat közé, a tíz fordulón át tartó megméretés kemény próbatételt jelentett, volt olyan játék, ahol a kertvárosiak a harmadik idővel értek a célba.
Remek sziládys siker
Sport

Remek sziládys siker

Kevesebb szó esik róla, de évek óta kosárlabdaedzéseken pallérozódnak a Szilády Áron Református Gimnázium diákjai. Bagi Bertalan vezetésével most a Szent-Györgyi Kupán szerepeltek a lányok, mégpedig igen sikeresen.
Nem a mi meccsünk volt...
Sport

Nem a mi meccsünk volt...

Teljesen át kell alakítani a taktikánkat. Többek között ezt mondta Marinko Stetakovic, a Faddikorr-Kiskunhalasi FC edzője, miután csapata hazai pályán, 2-0 arányú vereséget szenvedett a Kalocsától. Ami a találkozót illeti, a helyzeteink megint megvoltak, ám a vendégek harapósabbak tűntek, és egy szép fejesből, valamint egy büntetőből megszerezték a három ponthoz szükséges gólokat. A mérkőzés negatív főszereplője Allaga Iván játékvezető volt. 
Hajrá, Kertváros!
Sport

Hajrá, Kertváros!

Eger a házigazdája a játékos sportverseny diákolimpia országos döntőjének. A legjobb nyolc csapat között ott van a Kertvárosi Általános Iskola, amely eddig fantasztikusan menetelt. Az intézmény először lehet ott a fináléban, ahol nehéz dolga lesz, de mindenki nagyon elszánt.
Medencében az utánpótlás
Sport

Medencében az utánpótlás

Juhász Adél és Juhász Janka edzőjükkel, Novotny Attilával a válogatott edzőtáborában készülnek, közben Grigorov Leila tanítványai a Tyr Kupán versenyeztek Hódmezővásárhelyen. A mérleg: egy ezüstérem és három pontszerző helyezés a népes mezőnyben.