Egy góllal két pont Halasnak
Sport

Egy góllal két pont Halasnak

A Bács-Kiskun Megyei Női Kézilabda Bajnokság hétvégi fordulójában Kelebiára utazott a KB Autoteam SE, ahol a Bácsalmási PVSE elleni mérkőzés várt a csapatra. A két együttes évek óta küzdelmes mérkőzéseket vívott, amelyből legtöbbször a halasiak kerültek ki győztesen. A vasárnapi találkozón azonban nem sok kellett volna a vaskos bácsalmási meglepetéshez, mert nagyon közel álltak egy vagy akár két pont megszerzéséhez is. Végül csak egy góllal, de ismét Halas győzött.
Jön a hosszú ujjús pedálszezon
Sport

Jön a hosszú ujjús pedálszezon

Évek óta hajtanak együtt szombaton és vasárnap a Pedal & Caffé országúti kerékpáros csapat tagjai. Az egyik közösségi oldalon szerveződő társaság a hétvégén is falta a kilométereket a környék országútjain. A bringások életében is fordulót hozott a hétvége, hiszen a nyári öltözködés időszaka véget ért és eljött a speciális, hőtartó ruházati felszerelések használatának ideje - tudtuk meg a csapat vezetőjétől, Berzátzy Gábortól.
 Nyert és előzött a Szilády
Sport

Nyert és előzött a Szilády

A listavezető Kiskőrös látogatott a Szilády RFC-hez az U14-es bajnokság szombati fordulójában. A vendégek az előző fordulókban 65 gólt lőttek, azonban a halasiak nagy csatában legyőzték őket. Szomorú eseménye volt a mérkőzének, hogy egy szabálytalanságot követően Erdei Márknak eltört a keze.
Léna aranyérmes az Európa Kupán
Sport

Léna aranyérmes az Európa Kupán

Óriási halasi siker született Dublinban, a 15. FitKid Európa Kupán. Miskei Léna, a Halas Fitness Egyesület versenyzője aranyérmes lett az open kategóriában. 
Bravúros pontszerzés, emberhátrányban (galériával)
Sport

Bravúros pontszerzés, emberhátrányban (galériával)

Kiállítás, meg nem adott halasi gól, játékvezetői ítéletek, amelyek indulatokat váltottak ki, szóval vérbeli rangadót játszott a Faddikorr-Kiskunhalasi FC és a Kecel. A hazaiak az 56. percben Bátyity László kiállítása miatt előbb ember-, majd gólhátrányba kerültek, de óriásit küzdve sikerült az egyenlítés.
Újra a military térképen Halas
Sport

Újra a military térképen Halas

Október 13-15 között rendezték meg a military (magyarul lovastusa) országos bajnokság döntőjét Bábolnán, ahol a Határőr Dózsa SE lovasai több kategóriában is érmes helyen végeztek. A csapat vezetője és edzője, Tuska Pál olimpikon tájékoztatta szerkesztőségünket a bábolnai versenyen elért eredményeikről.
Kopi és Marci góljai az NB I-ben
Sport

Kopi és Marci góljai az NB I-ben

Kiskunhalasi góloknak tapsolhatott a Puskás Akadémia  NB I-es U12-es csapatának közönsége pénteken, a Pancho Arénában. A csapat 5-0-ra verte a Tatabányát, Kern Martin 2, Horváth Koppány pedig 1 góllal vette ki a részét a listavezető sikeréből.
Érmekben gazdag úszós szezonnyitó
Sport

Érmekben gazdag úszós szezonnyitó

Érmekkel gazdagodva kezdte el 13. versenyszezonját a Kiskunhalasi Úszó és Gyógyúszó Egyesület. A hódmezővásárhelyi megméretésen már ott volt az új edző, Horváth Zsolt, aki elsősorban a felzárkóztató csoport felkészítésében vesz részt, de az élversenyzőknél is besegít, ha erre szükség van.
Nagyon győzött az Autoteam SE
Sport

Nagyon győzött az Autoteam SE

Vasárnap délután, a megyei női kézilabda bajnokság harmadik fordulójában Kiskunfélegyházát fogadta otthonában a bajnok KB Autoteam SE. A két csapat nem egy kategóriába sorolható játéktudás, tapasztalat és erőnlét szempontjából, ami az egész játékra rányomta a bélyegét. Virág Erika csapata az első pillanattól kezdve döntő fölényben játszott a hitehagyott vendégekkel szemben és óriási gólkülönbségű győzelmet aratott.