Janka: EB 4. hely váltóban
Sport

Janka: EB 4. hely váltóban

Juhász Jankával a soraiban negyedik helyen zárt a 4x100 méteres női gyorsváltó a Netanya-ban zajló ifjúsági Európa-bajnokságon. A halasi versenyző harmadikként csobbant medencébe és 0:56,66-os idejénél csak ketten úsztak jobbat az akkori ellenfelei közül. Közben kiderült, hogy csütörtökön délelőtt is úszik Janka a 4x100-as mixváltóban.
Az RFC bajnokcsapatát köszöntötték (galériával)
Sport

Az RFC bajnokcsapatát köszöntötték (galériával)

A Kiskunhalasi Szilády RFC történetének legnagyobb sikerét elért csapatot köszöntötték szerdán délután a városházán. Az U11-es korosztály több mint 350 csapat közül nyerte meg az országos futsal bajnokságot úgy, hogy a döntőben az Újpestet győzték le 2-0 arányban. A 2006-os születésű labdarúgók között több olyan is van, aki már akadémiai próbajátékokon vett részt.
Bence fantasztikus csúcsa
Sport

Bence fantasztikus csúcsa

Halász Bence újra legyőzte az olimpiai bajnok Pars Krisztiánt az Ostravaban megrendezett nemzetközi atlétikai versenyen. Az IAAF Hammer Throw Challenge sorozatába tartozó megméretésen Bence majdnem három méterrel dobta túl eddigi csúcsát. A harmadik helyen végzett az erős mezőnyben.
Jankáék a döntőbe úsztak
Sport

Jankáék a döntőbe úsztak

Az orosz és a holland válogatott mögött, a harmadik legjobb idővel került be a 4x100 méteres gyorsváltó döntőjébe a Juhász Jankát a soraiban tudó nemzeti csapat az ifjúsági Európa-bajnokságon, Netanya-ban. A halasi úszó egyéni csúccsal mutatkozott be.
Janka az EB-n
Sport

Janka az EB-n

Három számban, közte a 4x200 méteres gyorsváltóban címvédőként áll rajtkőre az ifjúsági Európa-bajnokságon Juhász Janka. A Kiskunhalasi Úszó és Gyógyúszó Egyesület versenyzője edzőjével, Novotny Attilával már túl van az aklimatizáción Netanya-ban.
Második meccsüket is nyerték a teniszezőink
Sport

Második meccsüket is nyerték a teniszezőink

Ilyen kezdésről álmodtak: a Halasi Tenisz Club az első osztályú csapatbajnokságban a második mérkőzését is megnyerte. Az időjárás miatt Soltvadkerten fogadták a halasiak az UNIK SE Állványmester Kft. gárdáját, a HTC 7:2-re nyert, így július 8-án az éremért léphet pályára a rájátszásban.
Helytálltak a bibós úszók
Sport

Helytálltak a bibós úszók

Debrecen volt a házigazdája az úszó diákolimpia országos döntőjének. A fináléban a Bibó István Gimnázium 4x50 méteres gyorsváltója volt érdekelt és Lajkó Róbert tanítványai szép eredményt értek el.
EurOpen: halasi érmek
Sport

EurOpen: halasi érmek

Hiába van már nyári szünet a Halas-Fitness Egyesület versenyzői kemény edzésekkel készültek a Balatonfüreden megrendezett EurOpen nemzetközi megméretésre. A Modern Táncsportok Magyarországi Szövetségének szervezésében lebonyolított versenyen a halasiak több érmet is szereztek.
Focival emlékeztek Gulyás Józsefre
Sport

Focival emlékeztek Gulyás Józsefre

Tizennegyedik alkalommal rendezték meg Gulyás József a kiváló edző, vendéglátós emlékére az öregfiúk labdarúgó tornát. Az idei Pók Kupára hat csapat nevezett. Egykori csapattársak találkoztak újra, rengeteg közös élménnyel, sztorival, sikerrel. Ennek a napnak csak nyertesei voltak, a győzelmet pedig a Jánoshalma szerezte meg.