Jankáék bejutottak a döntőbe
Sport

Jankáék bejutottak a döntőbe

Bejutott a 4x200 méteres gyorsúszás döntőjébe a Gyurinovics Fanni, Juhász Janka, Barocsai Petra, Késely Ajna összetételű magyar válogatott az ifjúsági úszó világbajnokságon. A nemzeti csapat az ötödik legjobb idővel lett finalista.
Regisztráljon és tekerjen!
Sport

Regisztráljon és tekerjen!

Augusztus 26-án, szombaton ismét kerékpárra lehet pattanni. Ekkor kerül sor ugyanis a 7. Kiskunhalas-Szabadka Barátság Kerékpártúra, melyre még két napig lehet előzetesen regisztrálni online. A létszám napról napra gyarapszik, ha Ön is szeretne a túracsapat tagja lenni, ne késlekedjen, jelentkezzen még ma!
Döntetlennel hangolt az RFC
Sport

Döntetlennel hangolt az RFC

Vasárnap kezdi meg bajnoki szereplését a Szilády RFC megyei III. osztályú csapata. Több igazolással és az utolsó edzőmeccsen elért döntetlennel hangoltak a szezonra.
Teljes eredménylista Halasi Hajtás 2017
Sport

Teljes eredménylista Halasi Hajtás 2017

Az augusztus 20-án délelőtt, a Sóstó Beach Szabadidő Parkban  rendezett 32. Halasi Hajtás Triatlon Fesztiválról beszámoltunk vasárnap este. Az eredményeknél a dobogós helyezést elért versenyzőkről írt hírportálunk a gyermek és sprint távokon, amelyben az abszolút és korcsoportonként az 1-3 helyezetteket tüntettük fel nemenként az időeredménnyel. Szintén megjelentek a kategóriáik  legjobb kiskunhalasi versenyzői, és az egyéb különdíjasokat is felsoroltuk korábbi tudósításunkban. A teljes lista is elkészült, amit most közzé tesz a szervező Halasi Média és Kultúra Nonprofit Kft.
Janka világbajnoki erőpróbája
Sport

Janka világbajnoki erőpróbája

Juhász Janka számára az ifjúsági medencés világbajnokságon ér véget a szezon. Novotny Attila tanítványának ez a negyedik olyan megméretés, amely  Európa-, vagy világbajnokság. A halasi úszó és edzője augusztus 13-án érkezett meg az amerikai városba, holnap Janka már rajtkőre is áll.
Halasi sikerek Lovagi Tornák Terén
Sport

Halasi sikerek Lovagi Tornák Terén

A Diósgyőri Vár tövében található Lovagi Tornák Terén rendezték a díjugrató championátus soros fordulóját a múlt hétvégén, amelyen két kiskunhalasi lovas hölgy is remekül szerepelt. Füzér Zsófia Carmennal ment remek kört a szombati versenynap serdülő „B” kategóriában és mindenkit maga mögé utasított. Bölecz Virág Ráhel (címképen) szintén ugyanaznap, az amatőröknél Filibert nyergében szerzett egy értékes ezüstérmes helyezést.
Masters VB: a zárónapra is maradt halasi siker
Sport

Masters VB: a zárónapra is maradt halasi siker

Somlai Gábor és dr. Kecskés István is rajtkőre állt a masters úszó világbajnokság utolsó napján. Az 50 méteres mellúszásban saját korosztályában, mindkét halasi versenyző a tizedik helyen végzett. Kecskés István 66, Somlai Gábor 73 évesen indult a világversenyen.
A Halasi Hajtás vasemberei
Sport

A Halasi Hajtás vasemberei

Borongós, többségében esős körülmények fogadták a 32. Halasi Hajtás Triatlon Verseny résztvevőit vasárnap délelőtt a Sóstó Beach strandján. A majd 100 induló azonban mit sem törődve a zord időjárással igazi vasemberként viselkedve teljesítették két futamban az úszásból, kerékpározásból és futásból álló hármas próbát. A verseny népszerűségére jellemző, hogy az ország szinte minden részéből érkeztek sportolók, de külföldiek is teljesítették az erőpróbát. A gyermek és sprint táv eredményei az alábbiakban olvashatók.
Kecskés István és Somlai Gábor is remekelt
Sport

Kecskés István és Somlai Gábor is remekelt

Szombaton reggel is versenyzett dr. Kecskés István és Somlai Gábor a masters világbajnokságon Budapesten. A 200 méteres mellúszásban a 65-69 évesek, illetve a 70-74 évesek mezőnyében egy 8., illetve 9. helyet szerzett a két halasi sportoló.