Második meccsüket is nyerték a teniszezőink
Sport

Második meccsüket is nyerték a teniszezőink

Ilyen kezdésről álmodtak: a Halasi Tenisz Club az első osztályú csapatbajnokságban a második mérkőzését is megnyerte. Az időjárás miatt Soltvadkerten fogadták a halasiak az UNIK SE Álványmester Kft. gárdáját, a HTC 7:2-re nyert, így július 8-án az éremért léphet pályára a rájátszásban.
Helytálltak a bibós úszók
Sport

Helytálltak a bibós úszók

Debrecen volt a házigazdája az úszó diákolimpia országos döntőjének. A fináléban a Bibó István Gimnázium 4x50 méteres gyorsváltója volt érdekelt és Lajkó Róbert tanítványai szép eredményt értek el.
EurOpen: halasi érmek
Sport

EurOpen: halasi érmek

Hiába van már nyári szünet a Halas-Fitness Egyesület versenyzői kemény edzésekkel készültek a Balatonfüreden megrendezett EurOpen nemzetközi megméretésre. A Modern Táncsportok Magyarországi Szövetségének szervezésében lebonyolított versenyen a halasiak több érmet is szereztek.
Focival emlékeztek Gulyás Józsefre
Sport

Focival emlékeztek Gulyás Józsefre

Tizennegyedik alkalommal rendezték meg Gulyás József a kiváló edző, vendéglátós emlékére az öregfiúk labdarúgó tornát. Az idei Pók Kupára hat csapat nevezett. Egykori csapattársak találkoztak újra, rengeteg közös élménnyel, sztorival, sikerrel. Ennek a napnak csak nyertesei voltak, a győzelmet pedig a Jánoshalma szerezte meg.
Történelmi tenisz siker idegenben
Sport

Történelmi tenisz siker idegenben

A sportdráma összes elemét felvonultató mérkőzést játszott a Halasi Tenisz Club az I. osztályú csapatbajnokság első fordulójában. A tavalyi negyedik helyzett Talentum MESE ellen 1:4-ről fordítva 5:4-re nyertek a halasiak, amely óriási bravúrnak számít.
Bence az Európa-bajnokságon
Sport

Bence az Európa-bajnokságon

Másfél héttel azután, hogy Halász Bence az olimpiai bajnok Pars Krisztiánt legyőzte az országos bajnokságon kalapácsvetésben, a magyar válogatott tagjaként a csapat Európa-bajnokságon szerepel. A korábban Kiskunhalason, az év utánpótlás sportolójának megválasztott atléta szombaton áll dobókörbe.
Remek felsős siker fociban
Sport

Remek felsős siker fociban

Az idei labdarúgó diákolimpiákra 758 csapat nevezett, de csak a legjobb húsz lehetett ott az országos döntőben. Bács-Kiskun megyét a Felsővárosi Általános Iskola képviselte, amely a nagyon előkelő kilencedik helyen zárta a küzdelmeket. 
Már lehet rá regisztrálni
Sport

Már lehet rá regisztrálni

Augusztus 26-án, szombaton reggel hét órakor kezdődik majd a 7. Kiskunhalas-Szabadka Barátság Kerékpártúra. A tavalyi rendezvényen több mint 300-an kerekeztek át a vajdasági városba. A regisztrációs adatok szerint a résztvevők 33 településről érkeztek.
Luca, bravó!
Sport

Luca, bravó!

Vas Luca tökéletes példa arra, hogy kiválóan úszni, e mellett kitűnő bizonyítványt szerezni, igenis lehetséges. Az sem véletlen, hogy a Bibó István Gimnázium diákja már negyedik alkalommal részesült miniszteri elismerésben.