15 csapat a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban
Sport

15 csapat a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban

Biztossá vált, hogy az új idényben továbbra is Márton Zsolt (címképünkön) irányítja a Faddikorr Kiskunhalasi FC megyei I. osztályú labdarúgó csapatát, a napokban pedig az is eldőlt, hogy Bács-Kiskun megyében 15 csapat szerepel az első osztályú bajnokságban a 2019/2020-as versenyidényben.

A Magyar Labdarúgó Szövetség megyei versenyigazgatóságának legutóbbi ülésén elbírálta a beérkezett nevezéseket, és ez alapján elkészítette a csoportbeosztásokat. A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban, itt szerepel a Faddikorr Kiskunhalasi FC is, 15 csapat nevezett az őszi idényre. Érdekesség, hogy az eddigi első ligás Kelebia visszalépett és a III. osztályban játszik majd.

Az egy visszakozó helyett azonban két csapat is részese lesz a bajnokságnak, hiszen a Kerekegyházi SE és a Kecskeméti LC is ott lesz az első osztályban. A csapatlétszám növekedése miatt a bajnoki idény az első osztályban augusztus 10-11-én rajtol, a II., illetve III. osztályban csak augusztus 24-25-én indul az évad. További érdekesség, hogy a Faddikorr Kiskunhalasi FC második csapatot is indít, ez a gárda a III. osztályban szerepel majd.