186 gólt igazoltunk
Sport

186 gólt igazoltunk

Két, NB II-ben igen gólerős játékost igazolt ma le a Kiskunhalas NKSE. Terner Alíz és Terner Zsanett Bácsbokodról érkezett a csapathoz, a hétvégén már pályára is lépnek a Gyula elleni találkozón.  Sorsoltak a Magyar Kupában is.

 
Ahogy azt múlt heti, mérkőzést követő nyilatkozatában Komáromi Endre, a Kiskunhalas NKSE edzője bejelentette, két új játékossal és 184 góllal erősödött a csapat kerete. Igaz, hogy a friss igazolások az NB II-ből, pontosabban Bácsbokodról érkeztek egy osztállyal feljebb, de a gólérzékenységük figyelemreméltó.
 
 
A 27 éves Terner Alíz az előző szezonban 124 alkalommal vette be az ellenfelek kapuját, míg a 21 éves Terner Zsanett 62-szer iratkozott fel a góllövők közé. A hivatalos papírokat ma délután intézte Nagy István technikai vezető a szövetségnél. A két friss igazolás már szombaton, a Gyula elleni mérkőzésen pályára lép halasi színekben.
 
Közben megejtették a Magyar Kupa sorsolását is. A Kiskunhalas NKSE hazai pályán fogadja az NB I-es Debrecent. Külön pikantériája a találkozónak, hogy az a Varga József ül az ellenfél kispadján, aki korábban halasi edző is volt, Barna Éva és Valovics Nóra pedig a nyáron igazolt el az akkor már komoly anyagi válságban lévő KNKSE-től. A találkozót október 30-ig le kell játszani, az időpontról még egyeztetnek a csapatok.
Jáger Levente