A labdarúgás ünnepe volt a 45. Rákóczi Kupa
Sport

A labdarúgás ünnepe volt a 45. Rákóczi Kupa

Zsúfolásig megteltek a Dékáni Sportcsarnok lelátói a 45. Rákóczi Kupa ünnepélyes megnyitójára az elmúlt hétvégén. A február másodikán kezdődő egyedülálló sporteseményt Sárfalvi Péter helyettes államtitkár, korábbi világ- és Európa-bajnok öttusázó nyitotta meg, köszöntötte a rendezvényt Dunai Antal olimpiai bajnok labdarúgó, valamint Bányai Gábor országgyűlési képviselő is.

A versenyen ezúttal is tíz középiskola, a Rákóczi Hadnagya Kupán – melynek helyosztó mérkőzéseit szintén ezen a hétvégén rendeztük – szintén tíz általános iskola csapata vett részt.

A rendezvény megvalósulásához a sportolókon kívül nagyon sok magánember és vállalkozás önzetlen munkája és anyagi segítsége is kellett, hiszen ezek nélkül nem lehetett volna biztosítani azokat a körülményeket, melyek az érkező csapatokat és vendégeinket fogadták.

Az eredményhirdetésen a helyezéseken kívül soha nem látott mennyiségű különdíj került kiosztásra, hála a hatalmas támogatói körnek, akik nélkül elképzelhetetlen lett volna a Rákóczi Kupa ilyen magas színvonalú megrendezésre. Köszönet nekik ezúton is.

(X)

Hozzászólás (0)