A második félidőben megduplázta előnyét az UKSC (galéria)
Sport

A második félidőben megduplázta előnyét az UKSC (galéria)

Megyei rangadót játszottak a serdülő III. osztályú kézilabda-bajnokságban szombaton délelőtt. A Dékáni-sportcsarnokban, zárt ajtók mögött a Kiskunhalasi UKSC fogadta a Kiskőröst. Ősszel a halasiak győzni tudtak idegenben, ezúttal is két pontért léptek pályára. Ifkovics Zorán csapata az első 25 percben szerzett 7 gólos előnyét a szünet után megduplázta.

Folytatódott a serdülő III. osztályú kézilabda-bajnokság J-csoportjában. Ráadásul egy Kiskunhalasi UKSC - Kiskőrös mérkőzés mindig rangadó volt az elmúlt évtizedekben. Mindkét városban nagy tradíciója van a kézilabdának, ezért nagy csata volt várható. Nos, ez elmardat, mert jelentős különbség volt a halasiak javára. A Dékáni-sportcsarnokban megrendezett zárt kapus találkozón fölényes UKSC győzelem született. 

A Kiskőrös góllal nyitotta a találkozót, de gyorsan rendezte sorait a házigazda. Fokozatosan nőtt a különbség a két csapat között, az első 25 perc után 12-5-re vezetett az UKSC. Mindkét edző a szünetben pontos támsdásbefejezéseket kért. A második félidőben több gólt dobott a vendégcsapat, de ez kevés volt. Amikor úgy tűnt, hogy a Kiskőrös közelebb tud zárkózni. a hazaiak rá tudtak tenni egy lapáttal. Ez pedig azt jelentette, hogy megduplázta előnyét az UKSC, így fölényes sikert örökíthetett meg a jegyzőkönyv. Kiskunhalasi UKSC - Kiskőrös 26-12 (12-5). A halasiak legeredményesebb játékosa a 10 gólos Pintér Lilla volt.