A nap győzelmét a Rose aratta (galéria)
Sport

A nap győzelmét a Rose aratta (galéria)

Telt ház előtt zajlottak a Connextion Városi Kispályás Teremlabdarúgó-bajnokság második fordulójának délutáni mérkőzései. Nem véletlen, ugyanis érdekfeszítő párosítások voltak. Az A-ligások közül a Totya Boltja egyetlen góllal, a Retro helyenként iskolajátékkal, a Cel FC magabiztosan győzött. A hétvége zárómérkőzésén a TuTu és a Rose összecsapásán a nagy küzdelem dominált, úgy volt, hogy pontosztozkodás lesz, de hátra volt még az utolsó 15 másodperc.

Nagyüzem volt a Horváth István Sportcsarnokban vasárnap is a Connextion Városi Teremlabdarúgó-bajnokságon, amelyen a második fordulót rendezték. Ismét 11 mérkőzést rendeztek, ezúttal 40 gól esett. Kiemelt figyelmet kaptak az A-liga meccsei, ahol telt házas nézőtér előtt játszhattak a csapatok. A Totya Boltja és a Connextion találkozón egyetlen gól döntött előbbi gárda javára, de a helyenként szikrázóan kemény pillanatokban a bajnokság névadója is megérdemel minden dicséretet. Totya Boltja - Connextion 1-0.

A Pelle DVK - Retro párosításnál az ínyencek csettintettek, ugyanis a fiatalság csapott össze a rutinos, egy évtizede együtt játszó csapattal. A Pelle hibátlan mérleggel zárta az alapszakaszt, így joggal hihette mindenki, hogy szoros lesz a találkozó. Nem lett. A Retro már az első percben vezetést szerzett és helyenként iskolajátékot mutatott be a középiskolásokkal felálló ellenfelével szemben. A Pelle DVK küzdött, de ez kevés volt a jó napot kifogó és ilyen arányban is megérdemelt győzelmet arató tavalyi bajnok Retro ellen. Pelle DVK - Retro 0-7.

A Cel FC és a Petruzsa mérkőzés első pillanataiban a Petruzsa szerezhetett volna vezetést, de aztán rendezte a sorait a bajnokság egyik legrutinosabb csapata. A 3. percben László Noel lőtt parádés gólt, majd Lőrincz Attila is bevette az ellenfél kapuját. A Petruzsa nem adta fel, több bravúrt is be kellett mutatnia Katona Miklósnak a Cel hálója előtt. A folytatásban még két Cel gólt láthatott a közönség és a 38. percben, emberhátrányban szépített a Petruzsa Lőrincz Istán jóvoltából. Cel FC - Petruzsa 4-1.

A hétvége zárótalálkozója igazi csemege volt. A rutinos Rose és a bajnokság újonca, a TuTu lépett pályára. A Rose motorja, Ábrahám „Nejlon” László derékfájdalmai miatt a kispad mellett állva nézte a meccset, amely lüktető játékot hozott. A Rose jól megszervezte a védekezését, hiába próbálkozott a TuTu, nem találta a fogást ellenfelén. Távoli lövésekkel is próbálkoztak, Bányai Máté bombáinál Gerner Dániel védett több alkalommal is. Amikor már mindenki elkönyvelte a döntetlent és körülbelül 15 másodperc volt hátra, akkor Amariutei Sorin lehetetlen szögből bevette a TuTu kapuját, ezzel három pontot szerzett csapatának. A nap győzelmét ezzel a Rose aratta. Rose -. TuTu 1-0. A forduló eredményeit és a tabellákat itt találhatja meg.