A Retro lett a kispálya bajnoka (galéria)
Sport

A Retro lett a kispálya bajnoka (galéria)

Véget ért a Connextion Városi Teremlabdarúgó Bajnokság sorozata, amelyet 18 csapat kezdett és és 17 fejezett be. Az már a múlt héten eldőlt, hogy a Retro megnyerte az A-csoportot, a szombati eredmények alapján pedig kiderült, hogy a B-csoportban a Tázlária, míg a C-csoportban a Barta Motor lett az első. Az ünnepélyes eredményhirdetésen díjat vehettek át a gólkirályok, a legjobb kapus és a legjobb mezőnyjátékos is.

Sokáig emlékezetes marad a Connextion Városi Teremlabdarúgó Bajnokság 2019/2020-as sorozata. Szojatlanul későn indult a szezon, összesen 18 csapat nevezett, de csak 17 fejezte be a küzdelmeket, miután a TuTu a rájátszás második fordulója után visszalépett a küzdelmektől. Indoklásként a játékvezetés elfogultságát említették. Ugyancsak a bíráskodást nehezményezte elég vehemensen a Rose, ezt több piros lap, eltiltás fémjelezte. A sípmestereknek viszont ez nem tetszett, jelezték, nem kívánnak közreműködni az utolsó körben. Végül normalizálódott a helyzet, lejátszották a zárómeccseket is szombaton.

A C-csoportban a Barta Motor és a Rongyász megosztozott a pontokon, így előbbi lett az első. A B-csoportban a Tázlária az utolsó fordulóban is nyert, így a csapat lett ennek a ligának a legjobbja. Az A-csoportban már a múlt héten eldőlt, hogy a Retro behozhatatlan előnyre tett szert, így aranyérmes lett. Tóth Tamásék a 2017/2018-as bajnokságban már voltak aranyérmesek, tavaly viszont a Rose nyert. A Retro az ezüstérmes Celt és a 4. helyezett Roset is legyőzte, míg a bronzérmes Totya Boltjával döntetlent játszott. A kupákat és az érmeket,valamint a labdákat  Kakas Szabolcs, a névadó szponzor ügyvezetője adta át.

A különdíjak sorában a legsporszerűbb csapat a 25 éve a bajnokságban szereplő Rolló-Halas Balota lett. A legjobb kapusnak Farkas Ákost (Totya Boltja)  választották, a legjobb mezőnyjátékos pedig Szűcs Kristóf volt. A gólkirály a C-csoportban a Grácz Gergő (Barta Motor), a B-csoportban Varga Tibor (Tázlária), míg az A-csoportban Gyetvai Gergő (Cel FC) volt.  Összefoglaló a kedd esti Sportmagazinban, részletes eredménylista a szerdai Halasi Tükörben.

Az A-csoport bajnoka, a Retro volt