A Rose nyerte az Öregfiúk Kupát (galéria)
Sport

A Rose nyerte az Öregfiúk Kupát (galéria)

A Connextion Városi Teremlabdarúgó Bajnokságon nem sikerült a győzelem, az Öregfiúk Kupán viszont igen. A Rose csapata nyerte az idei, már huszonkettedik alkalommal megrendezett mérkőzés-sorozatot a Dékáni-sportcsarnokban. Ábrahám Lászlóék a döntőben a többszörös győztes Cel FC-t győzték le.

Nyolc csapat meccselt idén az Öregfiúk Kupán, amelyet már huszonkettedik alkalommal rendeztek meg. A helyszín a Dékáni-sportcsarnok volt, Szalai Péter hívó szavára nemcsak helyi, kicsit régebb óta fiatalok vettek részt. A Bócsa, a Rolló-Balota, a Bonyhád-Börzsöny és a Kiskunmajsa is pályára lépett. A Cel FC, a Leverpool, a Rose és az FC Plan-And Bau is ott volt a nevezők között. A közönség 15 nagyon jó mérkőzést láthatott.

Kettő, négyes csoportban meccseltek a csapatok. A Cel FC nagyon erős kerettel érkezett, a Rose egyenletesen jó teljesítményt nyújtott, a Rolló-Balotát nem volt egyszerű legyőzni, a Bócsában megint remekeltek Imre Lajosék. Izgalmakban nem volt hiány, érdemes rápillantani a csoportmeccsek eredményeire. Kiskunmajsa - Plan-And Bau 1-2, Rolló-Balota - Rose 0-2, Leverpool - Bócsa 0-2, Bonyhád-Börzsöny - Cel Fc 1-5, Kiskunmajsa - Leverpool 0-1, Rolló-Balota - Cel FC 4-4, Plan-And Bau - Bócsa 3-3, Rose - Bonyhád-Börzsöny 0-0, Kiskunmajsa - Bócsa 1-3,  Rolló-Balota - Bonyhád-Börzsöny 6-3, Plan-And Bau - Leverpool 3-4, Cel - Rose 0-0.

A legjobb négy között aztán a Rose magabiztosan, 6-1-re verte a Bócsát, míg a Cel a Leverpool ellen nyert 4-2 arányban. Cel - Rose álomdöntő volt, amelyet aztán 4-1-re a Rose nyert, így ennek a csapatnak a neve került fel a vándorserlegre. A különdíjasok között volt a gólkirály Török Gábor (Rolló-Balota), a legjobb kapus Molnár István (Leverpool), valamint a legjobb játékos Viktor Mokrickij (Rose). Összefoglaló a 19.30 órakor kezdődő Sportmagazinban.