A Senior Squash Ranglista Kupa eredményei
Sport

A Senior Squash Ranglista Kupa eredményei

Sikeres Modinvest Kupa Senior Squash Ranglista Versenyt rendezett a Centrum Sportközpont március 9-én. Rekord létszámú 49  nevező jelentkezett az egész napos eseményre. Az ország számos pontjáról érkezett fallabdás ragadott ütőt, hogy eldöntsék a helyezéseket, amelyek a késő esti órákig megvalósultak.

A Modinvest Kupa Senior Squash Ranglista Verseny szombaton a reggeli órákban kezdődött, melyen többek közt egri, budapesti, békéscsabai, kiskunhalasi versenyzők vettek részt. Közel 100 mérkőzés várt a szervezőkre és a játékosokra. Nagy szerep hárult a gördülékeny rendezésre a Magyar Fallabda Szövetség főtitkárára Képes Gáborra, aki sikerrel oldotta meg feladatát a résztvevők elégedettségére. 

Kimagaslóan jó mérkőzéseket és a szenior korhoz képest is magas színvonalú játékot láthattak a kilátogatók. A magas színvonalat jelzi például, hogy a senior +35-ös férfi korcsoportban a jelenlegi Magyar Squash férfi ranglista 3. helyezettje Szabóky Márton is részt vett, melyen természetesen kiemelkedő játékkal nyerte a korosztályát.

A hölgyeknél hét játékos indult az elsőségért, amelyben parázs csata után Udvardi Leonóra szerezte meg az elsőséget Guti Judit előtt. Az egyik legnagyobb küzdelmet az Modinvest Kft. díjáért kiírt versenyen a szenior +45-ös korosztály döntője hozta, amelyben a már örökös bajnoknak mondható Nagy  Péter Bálint és Rabi Illés játszott. Jó játék, taktikai elemek változatossága és nagy küzdelem jellemezte végig a mérkőzésüket, amiben Rabi Illés valóban nagy kitartásának eredményeként megszerezte a"trónörökös" elől az elsőséget. A"király" kategóriában, a szenior +55-ben Nagyiványi György nyert Horváth Tibor előtt. A Modinvest Kft. által felajánlott különdíjat, a versenyzők által megszavazott - sérüléséből visszatérő - Termel Katalin vette át.

Eredmények, helyezettek korcsoportonként:

Nők

    Udvardi Leonóra
    Guti Judit
    Termel Katalin

Férfi 35+

    Szabóky Márton
    Nagy Pérer Bálint
    Rabi Illés

Férfi 45+

    Rabi Illés
    Nagy Péter Bálint
    Kiss András

Férfi 55+

    Nagyiványi György
    Horváth Tibor
    Baksai Lajos

A díjakat a támogató Modinvest Kft. képviseletében Németh Miklós és ifjabb Németh Miklós adták át. A versenynap vacsorával, majd bowlingozással és jó hangulatú táncos esttel zárult.

Képek: Szűcs János Dezső