A Szilády ötösre vizsgázott a Bócsából (galéria)
Sport

A Szilády ötösre vizsgázott a Bócsából (galéria)

Gólzáporos győzelemmel javított hazai mérlegén a Kiskunhalasi Szilády RFC a megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokságban. A halasiak házigazdaként még nem szereztek pontot ebben az idényben, ez a rossz sorozat szakadt meg a legutóbbi fordulóban, a Bócsa ellen.

Idegenben jobban szerepelt eddig a Szilády RFC, mint hazai környezetben. Mindkét győzelmüket más pályán szerezték, így a Bócsa elleni hazai találkozón mindenképpen a három pont megszerzése volt a cél. A Szilády ennek megfelelően kezdett, a 3. percben egy szögletet követően Mike Kristóf bólintott a vendégek kapujába. A folytatásban többször megkavarta a hazai védelmet a Bócsa, ám újabb gólokat a halasiak szereztek. Urlauber Barnabás és Máté-Tóth Viktor is egy-egy pazar átadást váltott gólra, így 45 perc elteltével magabiztos volt az RFC előnye.

A szünet után az volt a legfőbb kérdés, hogy a hazaiak szereznek-e további gólokat, illetve az, a Bócsa megszerzi-e a becsületgólját. Nos, a szépítés nem sikerült a vendégeknek,  sőt kapusukat, Veszeli Ádámot egy szabálytalanság miatt kiállította a játékvezető. Ábrahám László értékesítette a büntetőt, sőt még gólt szerzett, így ötösre vizsgázott a Bócsából az RFC. Szilády RFC - Bócsa 5-0.