A vendégeknek nem volt Baja (galéria)
Sport

A vendégeknek nem volt Baja (galéria)

Nagyot hajrázott, de kikapott a Bajától a Kiskunhalas UKSC. Az NB II-es férfi kézilabda-bajnokség Délnyugati-csoportjának mérkőzését a Dékáni-sportcsarnokban rendezték meg.

Lejátszotta negyedik mérkőzését is a Kiskunhalasi UKSC az NB II-es férfi kézilabda-bajnokságban. Demeter Ádám csapata a Baját fogadta a Dékáni-sportcsarnokban. A terembe csak lázmérést követően lehetett belépni, a szűriasztalnál ülők és a rendezők is maszkot viseltek. A Baja az előző három fordulóban egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kikapott, míg az UKSC neve mellett három vereség szerepelt. A halasiak szerették volna megtörni ezt a rossz sorozatot, míg a bajaiak keveset tudtak edzeni a vírushelyzet miatt, ráadásul voltak hiányzóik is. 

Nagy Gábor nyitotta meg a halasi gólok sorát, a vendégek felgyorsították a játékot, ezt nehezen tudta lekövetni a hazai védekezés. A bajaiak 2-3 gólos előnyben voltak szinte az teljes első félidőben, az UKSC többször egyenlített, szívosan küzdött, de a félidőben 15-14-es vendégvezetést mutatott az eredményjelző. A szünet után sem sokat változott a játék képe, azonban a kimaradt büntetők megbosszulták magukat. A hajrá előtt 6 gólos előnyben volt Baja, de volt még egy nagy hajrára lehetőség. Az UKSC felzárkózott, de az egyenlítés már nem sikerült. Kiskunhalasi UKSC - Baja 26-28.