Agócs Zoltán a KFC új edzője (galéria)
Sport

Agócs Zoltán a KFC új edzője (galéria)

A hétfő esti edzésen mutatta be Faddi János, a Faddikorr-Kiskunhalasi FC elnöke a játékosoknak a csapat új edzőjét, Agócs Zoltán. A szakember Stetakovic Marinkot váltja a kispadon, a klubvezető legfőbb célként az tűzte ki, hogy egységes keret alakuljon.

Márton Zsolt, Stetakovic Marinko után már a harmadik edző kezdte el a munkát ebben a szezonban a Faddikorr-Kiskunhalasi FC-nél. Agócs Zoltánt hétfőn este mutatták be a játékosoknak. - Fontosnak tartom, hogy minél többen részt vegyetek az edzéseken, ezért kérem, közösen beszéljük meg, mikor alkalmas az időpont mindenkinek. Játékospárti vagyok, szeretnék egységes csapatot kialakítani. Dolgoztam Kiskőrösön, Akasztón, a válogatott Sándor György is a tanítványom volt- mondta a szakember a bemutatkozása alkalmával. 

Nem lesz könnyű dolga az egyébként rendkívül tapasztalt Agócs Zoltánnak. Fél csapatnyi játékos hagyta el a klubot, Gerner Dániel, Brindza Tamás, Csáki Róbert, Grácz Roland, Nagy Gábor, Nagy Attila, Amariutei Sorin is máshol folytatja a pályafutását. Érkezési oldalon van az MTK-tól kölcsönkapott kapus, a fiatal Lengyel Péter, visszatért Slobodan Dordevic, Peic Garvran David is. A tervek szerint a fiatalok is több szerepet kapnak majd a jövőben. Agócs Zoltán hétfőn este már edzést vezényelt a keret tagjainak, szombatpn délelőtt pedig edzőmérkőzés lesz az Uszod ellen. A bajnokság február 22-én rajtol, a halasiak hazai pályán fogadják a Kerekegyházát, amely ősszel 5-2-re nyert.