„Alig vártuk a visszatérést” (galéria)
Sport

„Alig vártuk a visszatérést” (galéria)

Szinte teljes létszámmal kezdte újra az edzéseket a Kiskunhalasi Szilády RFC. Hétfőn délután öt órától két játéktéren, nyolc helyszínen indultak a foglalkozások, amelyeket nemcsak a gyerekek, hanem az edzők is nagyon vártak már.

- Megmondom őszintén alig vártuk a visszatérést - nyilatkozta a Halasmédiának Vincze Attila sportigazgató annak apropóján, hogy hétfőn elindultak a foglalkozások az egyesületnél. Mint arról előzetesen tájékoztatták a szülőket, a Bundzsák-sportközpontban két játéktéren, nyolc helyszínen várták a gyerkőcöket az edzők. Mint a műfüves, mind pedig a B-pályán a négy sarokban zajlottak a foglalkozások.

Egy-egy helyszínen maximum nyolcan voltak, összesen közel 120-an vettek részt az első edzéseken. Vincze Attilától  megtudtuk, hogy gondos előkészületek zajlottak, a kapukat, a labdákat és a jelzőtrikókat is fertőtlenítették. A visszajelzések alapján az egyesület sportolóinak nagyon hiányzott már a közös munka. Volt, aki otthon is szorgalmasan készült, a klub videóedzéseit megtekintette és igyekezett az ott látott gyakorlatokat elvégezni. További részletek a kedd esti híradóban.