Aranyos évzáró
Sport

Aranyos évzáró

Néhány izgalmas mérkőzés, többségében papírforma eredmény a Virág csapat javára és ismét egy megyei bajnoki cím, immár a tizenharmadik. A KB Autoteam SE szezonzáró vacsorája apropóján így értékelték a 2016/17-es évadot. Minden sikerült. A bajnoki cím mellett Nagy Mariannt, a bajnokság gólkirálynőjeként is köszönthették a Fiat-os lányok. Juhász Tibor a 15 éves egyesületnek még tizenöt hasonló évet kívánt. Virág Erika pedig még jobb munkát kért a lányoktól, hogy a jövőben is maradjon az eredményesség.

A Hirling József Lovaspark Nyereg Klubjában tartott értékelést, vacsorával egybekötve a KB Autroteam SE. Tizenharmadik megyei bajnoki címüket szerezték meg a halasi lányok. Évről-évre esélyesei a bajnoki címnek Csőszék és az idén sem okoztak csalódást. Nagy öröm, hogy Nagy Mariann legtöbb gólt szerezvén (195 találat), a megyében gólkirálynő lett.

Juhász Tibor köszöntötte, Virág Erika értékelte a csapatot

Juhász Tibor, a főtámogató nevében köszöntötte a lányokat és gratulált az újabb sikerhez. Megerősítette, hogy továbbra is számíthat a csapat vállalkozása segítségére.

Nagy Mariann, a megyei gólkirálynő

Virág Erika edző is elismerően szólt a szezonról, de kiemelte, hogy intenzívebb edzéslátogatásra lesz szükség és fiatalok beépítésére a jövőben, ha a megye élvonalába kíván maradni a csapat. Most pihenő jön, de augusztus elejétől alapozással indul a munka.

KI