Az éremkollekció teljes, de folytatom...
Sport

Az éremkollekció teljes, de folytatom...

Németh Zoltán eredményes évet zárt 2019-ben. A kiskunhalasi erőemelő begyűjtötte a teljes éremkollekciót: országos, Európa-, sőt világbajnoki  címet is nyert, de mint a Halas Televízió Sportmagazinjának elmondta: már készül a folytatásra.

Nem volt egyszerű dolga akkor Németh Zoltánnak, amikor egy riport kedvéért megkértük, hozza már el az edzőterembe az érmeit. Már a táska felemelése sem egyszerű dolog, a kivételes kollekció kipakolása és rendezése is percekett vett igénybe. A kiskunhalasi erőemelő, aki a masters kategóriában figyelemreméltó évet zárt. 2019-ben hat versenyen indult, ezeken magyar bajnoki, Európa-bajnoki, sőt világbajnoki aranyérmeket is nyert. 

Szorgalmasan jár a tréningekre heti négy alkalommal, Németh László szakavatott irányítása mellett. Ötven felett is vannak célok és vannak figyelemreméltó eredmények. Zoltán tartja a magyar csúcsot guggolásban, amelyet még meg akar dönteni. Örömmel újságolta, hogy kaptak egy izraeli meghívást, amely elismerés a befektetett munkának és erőfeszítéseknek. További érdekes részletek a 19 órakor kezdődő Sportmagazinban, valamint a szerdai Halasi Tükörben.