Az utolsó felkészülési meccsét is nyerte a KFC (galéria)
Sport

Az utolsó felkészülési meccsét is nyerte a KFC (galéria)

Ha csak a felkészülési meccsek eredményeit nézzük, akkor nagy önbizalommal várhatja a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság rajtját a Faddikorr-Kiskunhalasi FC. A főpróba mindenesetre jól sikerült, a halasiak öt gólt rúgtak a harmadosztályban listavezető Kisszállásnak.

A felkészülés ötödik hetét fejezte meg a Faddikorr-Kiskunhalasi FC a Kisszállás elleni edzőmérkőzéssel. Az igen rossz állapotban lévő A-pályán játszottak a csapatok, az ellenfél a harmadosztály listavezetője és az aranyérem egyik várományosa. Számtalan kiskunhalasi játékosa van a kisszállási csapatnak, amely jól is tartotta a lépést egészen a hatvanadik percig a halasiakkal. A KFC addig kétszer tudta bevenni a vendégek kapuját, Grácz Roland és Csáki Róbert révén. 

Ahogy fáradtak a kisszállásiak, úgy lett egyre több lehetősége a hazaiaknak. Sorin kétszer is kihasználta gyorsaságát, Gyenizse Tamás pedig egy szépen helyezett lövéssel állította be a végeredményt. Faddikorr-Kiskunhalasi FC - Kisszállás 5-0. A KFC szombaton már bajnoki mérkőzést játszik, az ellenfél a Harta lesz a Bundzslk Dezső Sportközpontban. Márton Zsolt csapata mind az öt felkészülési találkozóját megnyerte (Kiskunmajsa - KFC 4-6, KFC - Kelebia 6-1, KFC - Géderlak 2-1, KFC - Soltvadkert 3-0, KFC - Kisszállás 5-0), 22 rúgott és 6 kapott góllal. A téli szünetben Kiskunhalasra igazolt Horváth Ákos, Papp Dávid, Torma Barnabás, Eugene, visszatért Tóth Tamás és Gerner Dániel is.