Az utolsó felkészülési meccsét is nyerte a KFC (galéria)
Sport

Az utolsó felkészülési meccsét is nyerte a KFC (galéria)

Ha csak a felkészülési meccsek eredményeit nézzük, akkor nagy önbizalommal várhatja a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság rajtját a Faddikorr-Kiskunhalasi FC. A főpróba mindenesetre jól sikerült, a halasiak öt gólt rúgtak a harmadosztályban listavezető Kisszállásnak.

A felkészülés ötödik hetét fejezte meg a Faddikorr-Kiskunhalasi FC a Kisszállás elleni edzőmérkőzéssel. Az igen rossz állapotban lévő A-pályán játszottak a csapatok, az ellenfél a harmadosztály listavezetője és az aranyérem egyik várományosa. Számtalan kiskunhalasi játékosa van a kisszállási csapatnak, amely jól is tartotta a lépést egészen a hatvanadik percig a halasiakkal. A KFC addig kétszer tudta bevenni a vendégek kapuját, Grácz Roland és Csáki Róbert révén. 

Ahogy fáradtak a kisszállásiak, úgy lett egyre több lehetősége a hazaiaknak. Sorin kétszer is kihasználta gyorsaságát, Gyenizse Tamás pedig egy szépen helyezett lövéssel állította be a végeredményt. Faddikorr-Kiskunhalasi FC - Kisszállás 5-0. A KFC szombaton már bajnoki mérkőzést játszik, az ellenfél a Harta lesz a Bundzslk Dezső Sportközpontban. Márton Zsolt csapata mind az öt felkészülési találkozóját megnyerte (Kiskunmajsa - KFC 4-6, KFC - Kelebia 6-1, KFC - Géderlak 2-1, KFC - Soltvadkert 3-0, KFC - Kisszállás 5-0), 22 rúgott és 6 kapott góllal. A téli szünetben Kiskunhalasra igazolt Horváth Ákos, Papp Dávid, Torma Barnabás, Eugene, visszatért Tóth Tamás és Gerner Dániel is. 

Még több cikk

Hét halasi úszóarany

Hét halasi úszóarany

Halasi tornászérmek

Halasi tornászérmek