Bad Girls és Szeszpászító - rekordok a KUPI Kupán
Sport

Bad Girls és Szeszpászító - rekordok a KUPI Kupán

Harminchat csapat három nap alatt 128 mérkőzést játszott a VII. KUPI Kupa strandkézilabda tornán, amelyet ezúttal is a Kiskunhalasi UKSC szervezett. Tovább tetézte a különlegességeket, hogy a két főszervező, Demeter Ádám és Nagy Gábor pénteken, felvezetésként még egy utánpótlás kupát megrendezett.

Országos szinten is egyedülálló a Vadkerti-tó partján minden esztendő júniusában megrendezett Kupi Kupa strandkézilabda viadal. Idén 20 férfi és 16 női csapat fogadta el a szíves invitálást, így péntektől vasárnap késő délutánig három pályán folyamatosan zajlottak a mérkőzések. Idén újdonságnak számított, hogy pénteken este és éjszaka villanyfény es párharcokat láthatott a rendre több száz fős közönség. A világjárvány okozta korlátozások enyhítésével még nagyobb figyelem irányult a pályákra, a mérkőzésekre, a gólokra és a bravúros védésekre. Jellemző a hétvégi torna színvonalára és az izgalmakra, hogy legtöbb találkozó szétlövésben dőlt el. 

Eredmények, Nők: 1. Bad Girls, 2. Kupicicák, 3. Maják, 4. Jóbarátok, 5. Buzsák KC, 6. Wild Cats

Férfiak: 1. Szeszpászító, 2. Homokfutók, 3. Bad Boys, 4. Kupi Team, 5. Veteránok, 6. Lőteret SE.

Fair Play díj: Kupidák, Trógerek,; különdíjasok: Szlávik Linda, Gillich Szilárd, Katona Liza, Szuhányi Zoltán, Négyesi Nikolett, Pádár Attila