Balhés rangadó a kispályás bajnokságon (galéria)
Sport

Balhés rangadó a kispályás bajnokságon (galéria)

A TuTu a héten jelezte a szervezők felé, hogy visszalép a további küzdelmektől, okként a rendszeresen részrehajló játékvezetést jelölték meg a Connextion Városi Teremlabdarúgó Basjnokságban. Szombaton így eggyel kevesebb mérkőzést rendeztek, a B-csoport rangadóján a New-Born FC és a Pelle DVCK megosztozott a pontokon. Az A-csoportban a Cel hozta a kötelezőt, a Rose - Retro mérkőzés sajnos nem csak Ács László szép gólja miatt marad emlékezetes.

Eggyel kevesebb csapat vágott neki a Connextion Város Teremlabdarúgó Bajnokság hajrájának, miután a TuTu jelezte, visszalép a további küzdelmektől. Az A-csoportos csapat a szerintük rendszeres részrehajló játékvezetés miatt hozta meg ezt a döntést. A szervezők a TuTu eredményeit törölték. Szombaton is volt ok az izgalomra. A B -csoportban a New-Born FC, a Pelle DVK és a Tázlária is esélyes az első helyre. Előbbi két csapat 3-3-as döntetlent játszott, a Tázlária egy magabiztos 4-1-es győzelemmel állt az élre két körrel a vége előtt. 

Az A-csoportban az élen álló Cel FC a Connextion ellen játszott. Papp Csabáék fölényben játszottak, keresték a fogást az ellenfélen, végül egy gólt sikerült belőniük, így hozták a kötelezőt. A nap rangadója, a Rose - Retro mérkőzés sokáig emlékezetes marad. Egyrészt Ács László remek góljának köszönhetően, másrészt a sárga- és piros lapok miatt. A vezetést megszerző Retro ellen mindent egy lapra tett fel a Rose, két kapufát is lőtt, parázs jelenetek voltak a pályán. Sok volt a lökés, mezfogás. Egy vitatható kettős kiállítás miatt volt először verbális adok-kapok a játékvezetők és a Rose között. A Retronak is volt lehetősége, de Gerner Dániel védett. A hajrában egy szabálytalanság miatt Sorin megkapta a második sárgáját, ezzel a pirosat is. Az utolsó négy percet emberelőnyben játszhatta végig a Retro. A vége előtt Kemenes György kapott sárgát, majd Ábrahám László azonnal pirosat, így ért véget a mérkőzés. Retro - Rose 1-0. A lefújás után nem labdarúgópályákra való jelenetek zajlottak a zsűriasztalnál. A bajnokság vasárnap Cel - Retro rangadóval folytatódik, itt akár a bajnoki cím is eldőlhet.