Bállal zárta az eredményes évét a Halasi Tenisz Club (galéria)
Sport

Bállal zárta az eredményes évét a Halasi Tenisz Club (galéria)

Hatodik alkalommal rendezték meg a Tenisz Bált, amelynek ezúttal is a Tiszti Klub volt a helyszíne. Az egyesületnek volt mit ünnepelni, ugyanis a nyáron megnyerte az első osztályú csapatbajnokságot, így jövőre az Szuperligában szerepelhet. Az est jó alkalmat teremtett a ligabajnokságok eredményhirdetésére és természetesen egy kis lazításra is. 

Nyár egyik legnagyobb halasi sportsikerét a teniszezőink érték el azzal, hogy megnyerték az első osztályú csapatbajnokságot. Többek között ezt is megünnepelték a hatodik alkalommal megrendezett Tenisz Bálon. A sors úgy hozta, hogy többen azért nem tudtak részt venni a jeles eseményen, mert éppen meccset játszottak valamelyik honi pályán. A megjelent vendégeket Franczia Imre köszöntötte, aki örömmel közölte, hogy a HTC a következő idényben a Szuperligában játszik majd. Az elnök megköszönte a támogatók segítségét is. Ajándékot vehettek át azok, akik eredményeikkel öregbítették a klub hírnevét. Dr. Aladics Sándor, dr. Maróti Csaba és Szenczi Lajos is aranyérmeket nyert országos versenyeken.

Dr. Aladics Sándor, Szenczi Lajos és dr. Maróti Csaba (balról jobbra)

A nyári ligabajnokság eredményeit Virág István ismertette. A nőknél Máriássi Eszter, Szécsiné Rédei Éva és Pecznyikné Szűcs Eliza volt a sorrend. A D-ligát dr. Téglás Péter nyerte (nyitóképünkön), Czompó Lajost és Kiss Károlyt megelőzve. A C-ligában Csontos Alajos volt a bajnok, Kállay Hunor a második, dr. Aladics Sándor a harmadik helyen zárt. A B-ligában Matécsa Zoltán, Suba László és Zsán-Klúcsó Ferenc volt a sorrend. Az A-ligát Taskovics Viktor nyerte Birgés Bendét és Szenczi Lajost megelőzve. 

A párosok versenyét a B-ligban a Becsi János - Zsán-Klúcsó Ferenc kettős nyerte

A párosoknál is nagy küzdelem után alakult ki a végeredmény. A B-ligában a Becsi János - Zsán-Klúcsó Ferenc kettős győzött, a második helyet Juhász János - Sárkány László, míg a harmadikat Csontos Alajos - Birgés István szerezte meg. Az A-ligában Kocsis József Oroszi Jánossal az oldalán nyert, megelőzve a Kállay Tamás - Szabó Pál és a Kis Sándor - Koligyer Zoltán duót. Az eredményhirdetés után finom falatok és a Napos(abb) Oldal muzsikája várta a bálozókat.